فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها
جمعه, ۲۸ اسفند ۱۳۹۴، ۱۱:۳۵ ب.ظ

اروپا دیگر مهاجران را نمی پذیرد

اریخ خبر: 28/12/1394 | ساعت: 18:49|

اتحادیه اروپا وترکیه برای توقف ورود مهاجران به اروپا به توافق رسیدند

تهران - ایرنا - 'بوسلاو سوبوتکا' نخست وزیر جمهوری چک روز جمعه از موافقت اتحادیه اروپا و ترکیه با توافقنامه توقف سیل گسترده مهاجران به اروپا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، سوبوتکا در پیام توئیتری اعلام کرد: توافقنامه با ترکیه امضا شد. از 20 مارس (اول فروردین 95) همه مهاجران غیرقانونی که از ترکیه وارد یونان شوند، (به ترکیه) بازگردانده می شوند.
به موجب توافق یاد شده، در ازای بازگرداندن هرپناهجویی که از راه غیرقانونی خود را به یونان رسانده است،یک پناهجوی سوری ثبت نام شده در اردوگاه های ترکیه به کشورهای اروپایی اعزام می شود. 
همچنین علاوه بر لغو محدودیت در زمینه صدور روادید برای اتباع ترکیه جهت سفر به اروپا، اتحادیه اروپا 6 میلیارد یورو کمک مالی در اختیار آنکارا قرار می دهد و سرعت مذاکرات عضویت ترکیه در این اتحادیه افزایش می یابد. 
سران اتحادیه اروپا روز پنجشنبه به امید یافتن راهکاری که بتواند با کمک ترکیه بحران آوارگان به اروپا را حل کند، در بروکسل گرد هم آمدند. جلوگیری از عبور پناهجویان از ترکیه به یونان، محور اصلی این نشست بود. 
«احمد داوود اغلو» نخست وزیر ترکیه که باید متن این توافق را امضا کند. از ساعات اولیه امروز (جمعه) در مورد متن نهایی توافق با طرف اروپایی بحث و گفت و گو کرده است. 
وی گفت که نگرانی اصلی آنکارا، سرنوشت تقریبا 3 میلیون آواره سوری است که در خاک ترکیه مستقر هستند. 
وی در آن واحد به امتیازهای تازه ای چشم دوخت تا ترکیه را به اتحادیه اروپا نزدیکتر کند. 
این توافق برای اتحادیه اروپا نیز موفقیتی به همراه دارد و آن اینکه پرونده ماه ها کش و قوس این اتحادیه با نحوه برخورد با بحران مهاجران بسته می شود. 
خاورم**9109**1088*1590

انتهای پیام /*
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۱۲/۲۸
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی