فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها
 تاریخ خبر: 02/01/1395 | ساعت: 10:42|

نارضایتی 87 درصد فرانسویان از سیاست های اقتصادی دولت

تهران - ایرنا - نتایج یک نظرسنجی نشان می دهد که از هر 10 فرانسوی نزدیک به 9 نفر از سیاست های اقتصادی دولت شان ناراضی هستند.

نظرسنجی موسسه «اودوکسا» (Odoxa) به سفارش روزنامه اقتصادی «لزاِکو» نشان می دهد که 87 درصد فرانسویان سیاست های اقتصادی دولت فرانسه را «تقریبا بد» و «بسیار بد» ارزیابی می کنند.
این نظرسنجی در روزهای 17 و 18 مارس (27 و 28 اسفند) و درجامعه آماری یک هزار و 16 فرانسوی بالای 18 سال صورت گرفته است.
«گائل اسلیمان» رئیس موسسه نظرسنجی اودوکسا در یادداشتی عنوان کرد: نتایج این نظرسنجی در فاصله یک سال باقی مانده تا انتخابات ریاست جمهوری و احتمال نامزدی «فرانسوآ اولاند» برای یک دوره دیگر، نگران کننده است.
درماه مارس (اسفند/ فروردین) 2011 میلادی و در زمان ریاست جمهوری «نیکلا سارکوزی» در فرانسه، 75 درصد فرانسویان از سیاست اقتصادی دولت ناراضی بودند. سارکوزی در انتخابات ریاست جمهوری سال بعد از آن (2012 میلادی) نتوانست بر اولاند رقیب سوسیالیستش به پیروزی دست یابد.
اسلیمان همچنین اعلام کرد: نتایج این نظرسنجی به نتایج نظرسنجی سال 2014 میلادی بسیار نزدیک است. در آن زمان نیز 86 درصد مردم فرانسه از سیاست اقتصادی دولت اولاند اعلام نارضایتی کرده بودند.
نتایج نظرسنجی اودوکسا همچنین حکایت از آن دارد که بیشتر مردم فرانسه(61 درصد)«امانوئل ماکرون» وزیر اقتصاد را بر «مانوئل والس» نخست وزیر ترجیح می دهند. در نوامبر (آبان/ آذر) سال 2015 میلادی، این آمار 48 درصد اعلام شده بود.
به گزارش ایرنا، «وارونه کردن منحنی بیکاری» از مهمترین وعده اقتصادی اولاند در انتخابات ریاست جمهوری 2012 بود که هنوز محقق نشده است. رسانه های فرانسه این امر را بزرگترین مانع اولاند برای اعلام نامزدی در انتخابات آتی ریاست جمهوری می دانند.
سال گذشته روزنامه فرانسوی «لو فیگارو»، اولاند را ناکام ترین جمهوری فرانسه در جبهه مبارزه با بیکاری خواند و نوشت: تعداد بیکاران فرانسه در دو سال نخست ریاست جمهوری اولاند 564 هزار و 400 نفر افزایش یافت و این در حالی است که در دو سال نخست دوران ریاست جمهوری «نیکلا سارکوزی» این میزان 405 هزار و 700 نفر و در زمان مشابه دوران «ژاک شیراک» 179 هزار و 100 نفر اعلام شده بود.
این در حالی است که نظرسنجی ماه های گذشته نیز همواره از ادامه روند نزولی میزان محبوبیت رئیس جمهوری فرانسه حکایت داشته است.
اروپام ** 9053**1590

انتهای پیام /*
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۱/۰۲
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی