فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها

 

در نشست شورای امنیت

انگلیس، آلمان و فرانسه بار دیگر لفاظی‌ها علیه برنامه موشکی ایران را تکرار کردند


 ۲۹ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۶

آلمان انگلیس و فرانسه ترزا می ماکرون

نمایندگان سه کشور موسوم به تروئیکای اروپایی در نشست سه‌شنبه شب شورای امنیت با موضوع اجرای قطعنامه ۲۲۳۱، به تکرار ادعاها علیه برنامه موشکی ایران پرداختند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نمایندگان آلمان، فرانسه، انگلیس و اتحادیه اروپا در نشست شورای امنیت با موضوع اجرای قطعنامه 2231 در تأیید برجام، نیکی هیلی، نماینده آمریکا را در انتقاد از برنامه موشکی ایران همراهی کردند.

هیلی در این نشست با متهم کردن ایران به «رفتارهای بی‌ثبات‌کننده» از اعضای شورای امنیت خواست ایران را بابت فعالیت‌های موشکی هدف تحریم قرار دهد. او همچنین خواستار تصویب قطعنامه‌ای برای ممنوع کردن تمامی فعالیت‌های موشک‌های بالستیک ایران شد.

«فرانسوا دلاتره»، نماینده فرانسه، فعالیت‌های موشکی ایران را منشأ «نگرانی‌های فزاینده» خواند و مدعی شد آزمایش‌های موشکی اخیر ایران و پرتاب ماهواره‌بر سمیرغ با قطعنامه 2231 شورای امنیت مغایرت دارند.

«دلاتره» علی‌رغم این ضمن اعلام حمایت کشورش از توافق هسته‌ای برجام از اقدام اخیر دولت آمریکا در عدم تأیید آن انتقاد کرد. او گفت: «برجام بایستی اجرا شود و تصمیم ایالات متحده باعث ایجاد سردرگمی‌هایی پیرامون این توافق شده‌اند

«ماتیو جان ریکفرات»، نماینده انگلیس ایران را به انتقال موشک به ارتش یمن برای حمله به ریاض متهم کرد و گفت که این اقدام خطر افزایش تنش‌ها و تهدید ثبات در منطقه را به همراه دارد. او همچنین از آزمایش‌های موشکی ایران هم انتقاد کرد و آن را با قطعنامه 2231، ناسازگار دانست.

«کریستوف هیوسگن»، نماینده آلمان، توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 را «موفقیتی برجسته» برای دیپلماسی خواند و بر عزم کشورش برای حفظ آن تأکید کرد. او ضمن تأکید بر پایبندی تمامی طرف‌ها به تعهداتشان ذیل این توافق خواستار اجرای کامل و موثر قطعنامه 2231 شد.

«هیوسگن» نیز با متهم کردن ایران به انتقال سلاح برای ارتش یمن، آن را منشأ نگرانی خواند و خواستار تحقیقات مقتضی درباره آن شد. نماینده آلمان همچنین با اعلام نگرانی از فعالیت‌های موشکی ایران از این کشور خواست از انجام اقداماتی که باعث «تشدید تنش‌ها، وخاومت درگیری‌ها و تعمیق بی‌اعتمادی» می‌شود خودداری کند.

انتهای پیام/

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۹/۲۹
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی