فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها

موگرینی:سرنوشت آوارگان سوری به مذاکرات ژنو گره خورده است

موضعمان درباره قدس با لبنان یکی است

موگرینی و حریری



مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در جریان سفر به لبنان تأکید کرد که بازگشت آوارگان سوری به حل و فصل سیاسی در ژنو بستگی دارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت اینترنتی النشره، فدریکا موگرینی، مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با سعد حریری، نخست‌وزیر لبنان در بیروت گفت: اتحادیه اروپا امیدوار است که سوریه به مرحله دیگری برای برنامه‌ریزی برای آینده و بازسازی کشور براساس حل و فصل سیاسی منتقل شود.

وی گفت: هنوز زمان آن نرسیده که آوارگان سوری به کشورشان بازگردند. اوضاع در سوریه هنوز ناآرام است اما ما در کنفرانس بروکسل که ماه آوریل برگزار می‌شود با همکاری جامعه بین‌الملل برای یافتن راه‌حل‌هایی جهت آینده سوریه تلاش خواهیم کرد و این باید به حل سیاسی در ژنو مرتبط باشد.

موگرینی تأکید کرد: ما باید نسبت به این مساله اطمینان حاصل کنیم که هر سوری خارج از وطن خود از حمایت برخودار است و احساس امنیت می‌کند. حل بحران تنها از نظر نظامی نیست بلکه باید شرایط سیاسی را برای حمایت از حقوق و جان شهروندان در خارج از کشور فراهم آورد.

وی تأکید کرد: لبنان و ثبات و وحدت آن برای اروپا بسیار مهم است. در نتیجه باید بگویم که سیاست خویشتن‌داری در لبنان بسیار مهم است.

موگرینی از بازگشت حریری به لبنان و ازسرگیری فعالیتش استقبال کرد و گفت: لبنان دوست نزدیک اتحادیه اروپاست و ما به حمایت از لبنان ادامه خواهیم داد. کنفرانسی نیز برای حمایت از ارتش لبنان وجود دارد.

وی درباره موضوع قدس نیز گفت: موضع ما درباره قدس با لبنان یکی است و ما بر حل بحران و لزوم اینکه قدس باید پایتخت فلسطین و اسرائیل هر دو باشد، تأکید داریم.

موگرینی با نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان نیز دیدار و درباره اوضاع این کشور گفت‌وگو کرد.

وی گفت: ما می‌خواهیم این سفر تأکیدی بر حمایت اتحادیه اروپا از لبنان و ثبات و امنیت آن باشد. گام‌های پی در پی زیادی از پاریس 4 گرفته تا رم و بروکسل برای اعلام این موضع برداشته شد.

موگرینی از تلاش‌های بری درباره بحران اخیر لبنان و وحدت ملی این کشور قدردانی کرد.

بری نیز موضع اتحادیه اروپا در قبال لبنان و مساله فلسطین را ستود.

انتهای پیام

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۹/۲۹
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی