فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها
چهارشنبه, ۲۳ تیر ۱۳۹۵، ۰۹:۳۸ ق.ظ

موزه ملی ایران میزبان موزه لوور


تاریخ 22 فروردین 1395 15:21

( گروه: میراث فرهنگی )


موزه ملی ایران میزبان موزه لوور


هیاتی از کارشناسان موزه لوور فرانسه همراه با رییس این موزه، ژان لوک مارتینز، یکشنبه 22 فروردین 1395 دیداری از موزه ملی ایران داشتند. در این دیدار ابتدا جلسه تخصصی با مدیر موزه ملی ایران، دکتر نوکنده، برگزار شد که دو طرف بر اساس تفاهم نامه مشترک بین موزه لوور با سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری کشور در خصوص برنامه های مشترک  آتی  به بحث و مذاکره پرداختند. یکی از موضوعات اصلی این جلسه بحث درباره مجموعه‌های حاصل از کاوشهای باستان‌شناسان فرانسوی در اواخر قرن نوزدهم و قرن بیستم در مکانهایی مانند سیلک، شوش و .... بود که در دو موزه لوور  موزه ملی ایران نگهداری می شوند. از آنجا که بسیاری از آنها هنوز بطور کامل مستندسازی و بررسی نشده اند، برنامه ریزی برای انجام مطالعه این مجموعه ها و انتشار نتایج آنها از اولویتهای آتی هر دو موزه است و هر دو موزه در زمینه تشکیل بانک داده های مشترک اقدامات لازم را انجام خواهند داد. همچنین آقای مارتینز اظهار داشت که می‌توان نمایشگاهی از اسناد، طرحها و نقشه های منتشر نشده از کاوشهای قدیمی هیاتهای فرانسوی در ایران را برگزار کرد.  

دکتر نوکنده نیز اظهار آمادگی کردند که نمایشگاهی از آثار موزه لوور را در موزه ملی ایران برگزار کنند که با استقبال آقای مارتینز مواجه شد. از دیگر موضوعات این جلسه تبادل کارشناسان و برپایی دوره های آموزشی تخصصی موزه داری و علوم وابسته به آن برای کارشناسان موزه ملی ایران بود که توسط آقای مارتینز پیشنهاد شد. در پایان دو طرف توافق کردند که کمیته فنی مشترکی درباره یک برنامه پنج ساله تشکیل گردد تا طرح های مورد نظر بررسی و متناسب با آن برنامه های اجرایی تعریف گردد.

پس از این جلسه، هیات فرانسوی به همراهی دکتر نوکنده از موزه های ایران باستان، موزه پیش از تاریخ و موزه اسلامی موزه ملی ایران  بازدید کردند. در این بازدید تغییرات  و بخشهایی که اخیرا به موزه ملی ایران  افزوده شده اند مانند موزه پیش از تاریخ و  موزه دوران اسلامی بسیار مورد توجه هیات فرانسوی قرار گرفت.

لازم به ذکر است که آقای مارتینز را چند نفر از کارشناسان موزه لوور از جمله یانیک لینتز  مدیر بخش اسلامی و ماریل پیک مدیر بخش شرق باستان همراهی می کردند.

*

مدیر کل موزه‌های کشور در گفت‌وگو با تسنیم:

سودی که از سفر رئیس موزه «لوور» فرانسه به ایران می‌رسد

شناسه خبر: 1043678 سرویس: اجتماعی

 ۲۱ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۰


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۴/۲۳
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی