40 مقاله در کنفرانس بین المللی تبادل دانش بین ایران، فرانسه و آلمان ارائه می شود
تاریخ خبر: 14/02/1395 | ساعت: 15:27| نسخه چاپی | ارسال به دوستان
40 مقاله در کنفرانس بین المللی تبادل دانش بین ایران، فرانسه و آلمان ارائه می شود
اصفهان- ایرنا- مدیر دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه اصفهان از ارائه 40 مقاله علمی در کنفرانس بین المللی سه جانبه « تبادل دانش بین کشورهای ایران، فرانسه و آلمان» خبر داد.
40 مقاله در کنفرانس بین المللی تبادل دانش بین ایران، فرانسه و آلمان ارائه می شود
به گزارش ایرنا، کنفرانس بین المللی سه جانبه « تبادل دانش بین کشورهای ایران، فرانسه و آلمان» روزهای 20 و 21 اردیبهشت جاری در دانشگاه اصفهان برگزار می شود.
مدیر دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه اصفهان روز سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت: این کنفرانس بین المللی با همکاری دانشگاه های اصفهان، استراسبورگ فرانسه و فرایبورگ آلمان برگزار خواهد شد.
کمیل طیبی افزود: این همایش در راستای اجرایی شدن تفاهمنامه همکاری علمی بین دانشگاه های اصفهان، استراسبورگ و فرایبورگ برگزار می شود وی اظهارکرد: بر این اساس، نخستین همایش در سال 2016 در اصفهان، دومین همایش در سال 2017 در استراسبورگ و سومین همایش سال 2018 در فرایبورگ برگزار خواهد شد.
وی هدف از برگزاری این کنفرانس سه جانبه را بررسی سوابق و پیشینه تعاملات علمی، فنی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی بین کشورهای ایران، فرانسه و آلمان و تبادل نظر دانشمندان، صاحب نظران و فرهیختگان کشورهای مذکور برای ارتقای همکاریها اعلام کرد و افزود: دانشگاه اصفهان از یک دهه گذشته با این دانشگاه ها همکاری داشته و شهر اصفهان نیز با شهر فرایبورگ آلمان خواهرخوانده است.
طیبی، ایجاد زمینه های لازم برای تعامل بین متخصصان داخلی و خارجی، همکاری در پژوهش های مشترک بویژه چاپ مقاله و کتاب و تبادل استاد و دانشجو را از دیگر اهداف این همایش بیان کرد.
وی با اشاره به همکاری دانشگاه های صنعتی اصفهان و هنر اصفهان در برگزاری این همایش گفت: دو میزگرد نیز در این کنفرانس برگزار می شود.
وی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا درباره خروجی این کنفرانس اظهار کرد: دانشگاه اصفهان خود را در ایجاد روابط بین المللی، ماموریت گرا می داند و برگزاری چنین همایش هایی باعث ایجاد شناخت بهتر و بیشتر و چهره به چهره نسبت به توانایی های علمی و فناوری دانشگاه های مختلف می شود.
وی رویکرد اصلی این کنفرانس را انتقال دانش اعلام کرد و افزود: مرور مقاله های رسیده به این رویداد نشان می دهد که روابط علمی بویژه در علوم پایه بین سه کشور ایران، آلمان و فرانسه از حدود 30 سال گذشته آغاز شده است و آینده آن به شرایط جدیدی که ایران در حال گذار از آن است، بستگی دارد.
مدیر دفتر همکاری های بین المللی دانشگاه اصفهان گفت: این دانشگاه تا کنون با 150 دانشگاه خارجی تفاهمنامه همکاری منعقد کرده که 35 درصد آنها فعال است و تلاش می کنیم تا دو سال آینده این درصد را به بالای 80 برسانیم بویژه در همکاری با دانشگاه های برتر و تاثیرگذار دنیا.
*** دانشگاه اصفهان، نماینده وزارت علوم برای کشورهای آسیای شرقی
رئیس دانشگاه اصفهان نیز در این نشست خبری گفت: سیاست وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری در دولت یازدهم این است که زمینه عقد تفاهمنامه ها با دانشگاههای خارجی و اجرایی کردن آنها را برای برخی از دانشگاههای داخلی فراهم کند و برای دست یابی به این هدف برخی دانشگاهها را به عنوان دانشگاههای معین کشور قرار داده است .
هوشنگ طالبی افزود: در این راستا، دانشگاه اصفهان به عنوان نماینده و مرجع وزارت علوم برای کشورهای آسیای شرقی، ژاپن و کره جنوبی پیشنهاد شده است.
وی اظهار کرد: با توجه به سابقه همکاری دانشگاه اصفهان با دانشگاه های کره جنوبی و ژاپن قرار است دانشگاه اصفهان این ماموریت را برعهده گیرد.
استراسبورگ و فرایبورگ از دانشگاه های بزرگ و معتبر کشورهای فرانسه و آلمان و دارای کرسی زبان و ادبیات فارسی هستند.
دانشگاه استراسبورگ (Strasbourg) در شهر استراسبورگ ایالت آلزاس کشور فرانسه، بزرگترین دانشگاه این کشور با 43 هزار دانشجو و بیش از چهار هزار پژوهشگر است.
دانشگاه فرایبورگ ( Freiburg) نیز به عنوان یکی از دانشگاه های برتر و بزرگ آلمان با 21 هزار دانشجو از قدیمی ترین دانشگاه های اروپا بشمار می آید.
دانشگاه اصفهان با 70 سال قدمت بعنوان یکی از دانشگاه های جامع و برتر کشور دارای حدود 15 هزار دانشجو و 660 عضو هیات علمی است.
اصفهان دومین استان دانشگاهی کشور با 176 مرکز آموزش عالی و 330 هزار دانشجوی در حال تحصیل است.
ت/3011/ 2093
انتهای پیام /*