فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها

درگیری معترضان و پلیس فرانسه بر سر اصلاحات قانون کار

چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395 - 13:00

درگیری‌ پلیس و معترضان بر سر طرح اصلاحات جنجال برانگیز دولت، پاریس، 21 اردیبهشت 1395 (منبع عکس: خبرگزاری فرانسه)

در پی تصمیم دولت فرانسه برای پیشبرد طرح اصلاح قانون کار بدون کسب تاییدیه پارلمان، پاریس پایتخت این کشور صحنه درگیری‌های تازه‌ای میان پلیس ضد شورش وصدها تن از معترضان بوده است.

صدها معترض در پی تصمیم دولت مبنی بر پیشبرد طرح جنجال برانگیز اصلاحات قانون کار از طریق تحمیل طرحی به مجلس عوام، با تجمع مقابل ساختمان مجلس ملی پارلمان فرانسه در پاریس اعتراض خود را ابراز داشتند.

این تظاهرات با دخالت پلیس به خشونت کشیده شد.

پلیس با شلیک گلوله‌های پلاستیکی سعی در متفرق کردن معترضان داشت.

تظاهرات مشابهی نیز در شهر تولوز در جنوب کشور برگزار شد که پلیس برای عقب راندن جمعیت از گاز اشک‌آور استفاده کرد. در این درگیری‌ها دست‌کم یک معترض دستگیر شد.

دولت فرانسه از طرح اصلاحات جنجال برانگیز خود دفاع کرده و آن را در راستای ترغیب کارفرمایان به جذب نیروی بیشتر دانسته است. اما اتحادیه‌‌ها و دانشجویان معتقدند این طرح زمینه اخراج کارکنان را برای شرکت‌های دچار مشکلات مالی تسهیل می‌کند.

این اصلاحات به شدت وجهه فرانسوا اولاند، رئیس جمهور فرانسه را که تلاش می‌کند نرخ کنونی بیکاری را به زیر 10درصد برساند، مخدوش کرده و میزان محبوبیت وی را به سطح بی سابقه 15 درصد رسانده است.

دولت اکنون با توسل به ماده 3-49 قانون اساسی –موسوم به قانون «ال خومری»- تلاش می‌کند تا رای مجلس را در این باره نادیده بگیرد.

مردم همچنین در مناطق مختلف شهر رِن به خیابان‌ها ریخته و مخالفت شدید خود را با تصمیم دولت نشان دادند.

شهر نانت نیز صحنه درگیری پلیس ضد شورش و معترضان به طرح دولت بود، که با دستگیری شماری از افراد همراه بود.

در همین حال، مردم قصد دارند پنج‌شنبه در تظاهراتی که توسط هفت اتحادیه کارگری و سازمان‌های مرتبط با امور جوانان در پاریس تدارک دیده شده شرکت کنند.

سازمان امور جوانان «اف.آی.دی.ال» در بیانیه‌ای ضمن محکومیت تصمیم دولت ممانعت از رایزنی‌های دموکراتیک درباره این قانون را فاقد وجاهت دانست. طرح مزبور کماکان باید در مجلس سنا مورد بررسی قرار گیرد.


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۵/۰۶
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی