مربی فرانسوی قایقرانی: تربیت مربی مهمترین نیاز ایران برای حضور در المپیک است
مربی فرانسوی قایقرانی: تربیت مربی مهمترین نیاز ایران برای حضور در المپیک است
مراغه - ایرنا - مربی فرانسوی رشته آب های خروشان (اسلالوم) فدراسیون قایقرانی ایران گفت: تربیت مربیان بین المللی و تقویت زیرساخت های موجود از مهمترین نیازهای ایران برای حضور در المپیک این رشته ورزشی است.
«توماس راست» روز دوشنبه در حاشیه برگزاری دوره آموزشی در پیست آب های خروشان صوفی چای شهرستان مراغه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: هیچ کشوری تنها با داشتن ورزشکاران خوب نمی تواند خود را به عرصه های قهرمانی برساند، بنابراین داشتن زیرساخت های مناسب، تقویت قابلیت های ورزشی و تربیت ورزشکاران بین المللی موجب موفقیت در این هدف می شود.
وی یادآور شد: رودخانه صوفی چای مراغه هم اکنون دارای دو پیست مصنوعی و طبیعی برای این ورزش است که می توان تمرین های پایه برای ورزشکاران را تا رساندن به عرصه قهرمانی در آن ها شروع کرد.
مربی فرانسوی آب های خروشان (اسلالوم) با بیان اینکه با کمی تغییرات در بستر پیست های طبیعی و مصنوعی می توان آن ها را برای تمرین های حرفه ای و قهرمانی آماده کرد، اظهار داشت: فرانسه نیز تربیت قهرمانان خود را در این رشته از این مرحله شروع کرد و هم اکنون به کشوری قهرمان پرور در عرصه آب های خروشان تبدیل شده است.
راست ادامه داد: با تقویت این زیرساخت ها، شهرهایی که در آن پیست وجود دارد در کنار دستیابی به تربیت ورزشکاران رشته های آبی به قطب گردشگری نیز تبدیل می شوند.
توماس راست، قهرمان جهان و مربی فرانسوی رشته قایقرانی آب های خروشان (اسلالوم) که از 12 خرداد سال جاری به منظور تربیب مربیان بین المللی این رشته ورزشی در ایران حضور یافته در شهرهای تهران، کرج و مراغه اقدام به ارائه آموزش به حدود 40 ورزشکار و مربی کرده است.
المپیک بازی های تابستانی در سال 2020 در ژاپن برگزار می شود که قایقرانی آب های خروشان یا کانو اسلالوم از شش رشته تکنیکی فدراسیون جهانی قایقرانی است و سال 1992 با تغییرات جدی و اصولی که در مقررات مسابقه ها، شکل قایق ها و پیست داده شد، دوباره به ورزشی المپیکی تبدیل شد.
پیش از آن کانو اسلالوم از 1972 تا 1992 برای پنج دوره به دلایلی از المپیک محروم شد و به عنوان یک رشته المپیکی جایگاهش را از دست داده بود.
مراغه از 12 تا 17 خرداد سال جاری میزبان 30 ورزشکار زن و مرد در دوره سوم کارگاه قایقرانی اسلالوم کشور ویژه ورزشکاران و مربیان بود.
دوره های اول و دوم کارگاه قایقرانی اسلالوم کشور ویژه ورزشکاران و مربیان از اول خرداد سال جاری به ترتیب در شهرهای تهران و کرج برگزار شده است.
دوره سوم آموزش مربیگری اسلالوم آب های خروشان کشور به همت شهرداری و با همکاری اداره ورزش و جوانان و هیات قایقرانی مراغه برگزار شده است.
پیست قایقرانی اسلالوم مراغه به عنوان نخستین پیست طبیعی آب های خروشان کشور در سال 91 از سوی مدیریت شهری مراغه در رودخانه صوفی چای این شهرستان احداث شده و تا کنون علاوه بر میزبانی اردوهای تیم ملی، دو دوره مسابقه های قهرمانی کشور در آن برگزار شده است.
شهرستان مراغه با 250 هزار نفر جمعیت در 147 کیلومتری جنوب تبریز مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
3034/8023/518**1379