فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها
پنجشنبه, ۱۴ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۱۶ ق.ظ

بی‌اعتنایی دولت فرانسه به تحریم‌های آمریکا

تاریخ انتشار:شنبه 22 خرداد 1395      12:37


بی‌اعتنایی دولت فرانسه به تحریم‌های آمریکا


شرکت هواپیمایی ماهان ایر با بی اعتنایی دولت فرانسه به قرار داشتن این شرکت تحت تحریم های یک جانبه آمریکا، از ۱۰ روز دیگر پاریس را به فهرست مقصدهای اروپایی خود اضافه خواهد کرد.

به گزارش تسنیم به نقل از پایگاه اینترنتی نشنال لا ریویو، از 20 ژوئن امسال، یعنی 10 روز دیگر شما قادر خواهید بود از تهران بدون توقف به سمت پاریس پرواز کنید.

شرکت ماهان ایر ایران از این ماه شهر پاریس را به لیست مقصدهای هوایی اروپایی خود یعنی آتن، کوپنهاگ و دوسلدورف اضافه خواهد کرد. اما نکته جالب توجه این است که شرکت ماهان ایر در فهرست تحریم های دولت آمریکا قرار دارد.

بر اساس ادعای اداره کنترل دارایی های خارجی خزانه داری آمریکا، ماهان ایر اقدام به انتقال نیروها و تجهیزات به سوریه کرده است.

همانگونه که انتظار می رود، اشخاص آمریکایی حق هیچگونه معامله با شرکت های تحت تحریم دولت این کشور را ندارند، اما تحریم ها فراتر از این است. اشخاص غیرآمریکایی که با این شرکت ها معامله کنند، ممکن است در معرض تحریم های دولت آمریکا قرار گیرند. در ماه مارس، اداره کنترل دارایی های خارجی، نام 2 تاجر انگلیسی ، یعنی جفری اشفیلد و جان میدو را به دلیل کمک به ماهان ایر در تامین میلیون ها دلار اعتبار و خرید قطعات هواپیمای ساخت آمریکا در فهرست تحریم های خود قرار داد.

در نتیجه، همه دارایی های این دو تاجر در خاک آمریکا بلوکه می شود و هیچ فرد آمریکایی ای از جمله بانک های این کشور نمی توانند با این افراد یا شرکت های متعلق به آنها همکاری نمایند.

برای اینکه یک شرکت هوایی بتواند یک مسیر پروازی جدید به یک شهر ایجاد کند، مقامات فرودگاه آن شهر معمولا قراردادی را برای فروش حق فرود با آن ایرلاین منعقد می کنند. فرودگاه شارل دوگول متعلق به شرکت فرودگاه های پاریس است که بخش عمده ای از سهام آن متعلق به دولت فرانسه است.

ماهان همچنین باید قراردادهایی را با شرکت های ارائه دهندگان خدمات هوایی در روی زمین امضا کند تا بتواند به مقصد پاریس پرواز داشته باشد.

این بدان معناست که چند شرکت بزرگ اروپایی از جمله نهادهای دولتی فرانسه در حال امضای قرارداد با یک شرکت تحت تحریم دولت آمریکا هستند. این شرکت ها آنقدر بزرگ و گسترده هستند که نمی توان گفت از ریسک های رگولاتوری امضای قرارداد با ماهان ایر اطلاع ندارند. بنابراین، به نظر می رسد که این شرکت ها در حال به جان خریدن ریسک همکاری با شرکت ماهان ایر هستند.


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۵/۱۴
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی