فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها

تاریخ انتشار: ۰۹ تیر ۱۳۹۵ - ۲۲:۲۱

اقتصادی

راهیابی ایران به بزرگ‌ترین پروژه علمی دنیا

بازدید صالحی از پروژه‌ی گداخت هسته‌ای

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس سازمان انرژی اتمی در رأس هیأتی برای بازدید از پروژه‌ی گداخت هسته‌ای (ایتر) به فرانسه رفته و روز پنج‌شنبه در جنوب فرانسه از این پروژه بازدید می‌کند.

علی‌اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان چهارشنبه در رأس هیأتی فنی وارد پاریس شد.

صالحی قرار است در جریان سفر به فرانسه و دیدار با مقامات این کشور از پروژه‌ی گداخت هسته‌ای بازدید کند.

گداخت تأمین‌کننده‌ی انرژی ستارگان است و می‌تواند منبع نامحدود انرژی در آینده تلقی شود. این انرژی از نظر محیطی بی‌خطرترین نوع انرژی روی زمین است اما هنوز بشر نتوانسته است به طور کامل و تضمین شده به این انرژی به صورت صنعتی دست پیدا کند.

ایران یکی از معدود کشورهایی است که از سال های گذشته در زمینه گداخت هسته‌ای دارای تجربیات عملی بوده است اما در 10 سال گذشته با توجه به تمرکز ایران بر روی ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای و غنی‌سازی اورانیوم به این پروژه کمتر توجه شده است. در عین حال ایران دارای فناوری توکامک است و در سال‌های اخیر توانسته متخصصان برجسته‌ای را در زمینه‌ی گداخت هسته‌ای تربیت کند.

بر اساس گفته‌ی علی‌اکبر صالحی، تاکنون ۸۰ نیروی متخصص برجسته در این زمینه تربیت شده‌ است.

پروژه‌ی گداخت هسته‌ای ایران یکی از پروژه‌های محوری انرژی اتمی است.

پس از توافق هسته‌ای ایران و ۱+۵ ایران توانست با برداشته‌ شده بسیاری از تحریم‌ها و محدودیت‌ها در بخش هسته‌ای، با کشورهای مختلف وارد همکاری‌های فنی-هسته‌ای شود. طی پنج ماه گذشته سازمان انرژی اتمی با کشورهای مختلف وارد تعامل در رابطه با پروژه‌های مختلف هسته‌ای شده است.

ورود ایران به پروژه‌ی گداخت هسته‌ای گام مثبت و رو به جلو است؛ از آن جهت که ایران می‌تواند به یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های هسته‌ای دنیا وارد شود.

۳۴ کشور بزرگ دنیا با هدف دستیابی به انرژی الکتریسیته به روش گداخت همکاری خود را در جنوب فرانسه آغاز کرده‌اند که یکی از بزرگ‌ترین همکاری‌های علمی بر روی سیاره زمین محسوب می‌شود تا با استفاده از فرآیندی که در خورشید رخ می‌دهد، انرژی تولید شود. این پروژه‌ی بین‌المللی معروف به «ایتر» است و هدف آن تولید انرژی برق ارزان و سالم برای محیط‌زیست و تداوم‌پذیر با استفاده از فرآیند همجوشی و نوع جدید رآکتورهای هسته‌ای است.

منبع: ایسنا

برچسب ها: انرژی اتمی ، هسته ای ، گداخت ، نیروگاه ، انتخاب


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۵/۱۹
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی