فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها
شنبه, ۲۳ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۲۸ ق.ظ

بوئینگ: اگر ما اجازه فروش به ایران نداریم،

۹۵/۰۴/۲۰ :: ۲۰:۴۵


 بوئینگ: اگر ما اجازه فروش به ایران نداریم، ایرباس هم نباید اجازه فروش داشته باشد


۹۵/۰۴/۲۰ :: ۲۰:۴۵ بوئینگ: اگر ما اجازه فروش به ایران نداریم، ایرباس هم نباید اجازه فروش داشته باشدخبرگزاری فارس: بوئینگ: اگر ما اجازه فروش به ایران نداریم، ایرباس هم نباید اجازه فروش داشته باشد

مدیران بوئینگ می‌گویند اگر به شرکتشان اجازه فروش به ایران داده نشود، هواپیماهای اروپایی مانند ایرباس که قطعات آمریکایی دارند نیز نباید به ایران فروخته شود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، پس از تصویب طرح ممنوعیت فروش بوئینگ به ایران در مجلس نمایندگان آمریکا، مدیران این شرکت هواپیماساز زبان به اعتراض گشودند.

بر اساس گزارش رویترز، مدیران بوئینگ که قراردادی 25 میلیارد دلاری برای فروش 80 هواپیما به ایران با طرف ایرانی امضاء کرده‌اند، گفته‌اند که اگر اجازه فروش به این شرکت داده نشود، به دیگر هواپیماسازان اروپایی مانند ایرباس که قطعات آمریکایی استفاده می‌کنند هم نباید اجازه فروش داده شود.

این موضع اعتراضی را «رِی کانِر» معاون رئیس هیئت مدیره بوئینگ مطرح کرده و البته گفته که اگر مصوبه مجلس نمایندگان هم راه به جایی نبرد و تصویب نشود، باز هم با توجه به افت تقاضا برای پرنده‌های پهن‌پیکر، ساخت بوئینگ 777 درخواستی ایران «کمی چالشی‌تر» خواهد بود.

چند ماه پس از توافق هسته‌ای، «حسن روحانی» رئیس‌جمهور ایران به ایتالیا و فرانسه رفت و قرارداد خرید 118 فروند ایرباس در حضور وی امضاء شد.

چندی بعد اما «عباس آخوندی» وزیر راه و شهرسازی دولت روحانی، از آمدن هیئت بوئینگ به ایران خبر داد و 1 تیر ماه بود که خبر توافق هما و بوئینگ برای خرید 25 میلیارد دلار هواپیما، روی خروجی خبرگزاری‌ها قرار گرفت.

مقامات دولت ایران در خصوص سرنوشت قرارداد قبلی با ایرباس سکوت کردند ولی رویترز گفت که احتمالاً ایران از این خرید پا پس کشیده است.

در ادامه ماجرا، پنج‌شنبه هفته گذشته مجلس نمایندگان آمریکا طرحی برای ممنوعیت فروش بوئینگ تصویب کردند؛ این مصوبه برای اجرایی شدن باید امضای سناتورها و باراک اوباما را نیز پای خود داشته باشد.

انتهای پیام/ع


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۵/۲۳
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی