فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها
| تاریخ خبر: 17/05/1395 | ساعت: 10:35|

برای تامین مالی مساجد

انجمن مسلمانان فرانسه پیشنهاد اعمال مالیات بر غذای حلال را ارائه داد

تهران-ایرنا- یک گروه با نفوذ که به نمایندگی از مسلمانان فرانسه فعالیت می کند، پیشنهاد اعمال مالیات بر غذای حلال را با هدف تامین مالی مساجد و مقابله با افراط گرایی با توجه به مجموعه حملات تروریستی در این کشور، ارائه داد.

به گزارش روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت»، «آنور کبیبش/ Anouar Kbibech» رئیس شورای ادیان مسلمان فرانسه (CFCM) طرحی را برای تاسیس بنیادی جدید تدوین کرده که به کاهش حامیان مالی خارجی در بحبوحه نگرانی ها درباره افراط گرایی کمک خواهد کرد. 
این ایده با حمایت سیاستمداران جناح راست و چپ مواجه شده است هر چند که تردیدهایی درباره موارد اعمال چنین مالیاتی وجود دارد. 
کبیبش در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «بی اف ام تی وی/BFM TV» فرانسه گفت: این طرح از زمان تاسیس شورای ادیان مسلمان فرانسه مطرح بوده است و ما با امضای قراردادی با چارچوبی مذهبی در منشور حلال شورای ادیان مسلمان فرانسه که ملاک حلال بودن را در فرانسه تعیین می کند، گام اولیه را برداشته ایم. 
وی افزود: ما در پاییز آینده درباره بخش دوم که شامل کمک مالی به سازمان های حلال برای انجام مراسم عبادی شان است، گفت و گو خواهیم کرد. 
منابع مالی گردآوری شده صرف دستمزد ائمه جماعت و تامین مالی ساخت و عملیات مساجد خواهد شد که بر اساس قوانین فرانسه نمی توانند حمایت دولتی دریافت کند. 
این طرح به دنبال پیشنهاد «مانوئل والس» نخست وزیر فرانسه و درخواست ممنوعیت تامین مالی عبادتگاه ها از سوی منابع خارجی در بحبوحه بروز افراط گرایی به دنبال مجموعه حملات تروریستی در این کشور مطرح شده است. 
والس با اشاره بر ضرورت بازنگری کامل روابط جدید با اسلام در فرانسه گفت: ما در عصری تحول یافته زندگی می کنیم و باید رفتار خود را تغییر دهیم. این تحولی در فرهنگ امنیتی ما است و مقابله با افراط گرایی وظیفه یک نسل خواهد بود. 
«ناتالی گوله/ Nathalie Goulet» سناتور فرانسوی از استان «اورن/ Orne» که گزارشی در این زمینه تهیه کرده است در مصاحبه با لوموند گفت: تشکیل یک بنیاد شفاف و مرکزی یک اولویت بوده است اما درباره مالیات حلال، تردیدهایی را بر می انگیزد. به لحاظ قانونی، امکان کاهش مالیات بر یک کالای مذهبی وجود ندارد و به لحاظ فنی، امکان اجرای «مالیات حلال» وجود ندارد زیرا وحدت رویه درباره مفهوم حلال وجود ندارد. 
وی توضیح داد، این امکان وجود دارد که نمایندگان مذهبی خود هزینه ای را برای ارائه خدمات در زمان کشتار تعیین کنند. این مبلغ می تواند از سوی جامعه (مسلمانان) تعیین و پس از گردآوری برای بنیاد ارسال شود. 
موضوع فروش غذای حلال در فرانسه همواره موضوعی جنجال برانگیز بوده است و همین هفته به سوپرمارکتی در شهر «کلومب/ Colombes» فرانسه دستور داده شد یا گوشت خوک و الکل بفروشد و یا با خطر تعطیلی مواجه شود.
اروپام**9158**1517

انتهای پیام /* 
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۶/۰۳
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی