فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها

۹۵/۰۶/۰۹ :: ۱۹:۴۵

خبرگزاری فارس:

 استقبال سازمان ملل از لغو ممنوعیت استفاده از لباس شنای اسلامی در فرانسه

کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل با صدور بیانیه‌ای از حکم دادگاه عالی فرانسه در لغو ممنوعیت استفاده زنان مسلمان از لباس شنای اسلامی در این کشور استقبال کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس،کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل امروز (سه‌شنبه) ضمن استقبال از تصمیم دادگاه‌ عالی فرانسه در لغو ممنوعیت استفاده از «لباس شنای اسلامی» در حدود 30 شهر این کشور، بازداشت‌های مرتبط با این ممنوعیت‌ محلی در فرانسه را نوعی ترغیب به تعصب در میان مسلمانان و انگشت‌نما کردن آنها دانست.

به نوشته روزنامه فرانسوی «فیگارو» کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل با صدور بیانیه‌‌ای اعلام کرد: «چنین احکام بازداشتی نه تنها موجب بهبود اوضاع امنیتی نخواهد شد بلکه بالعکس منجر به تقویت تعصبات مذهبی و انگشت نما شدن مسلمانان به ویژه زنان در فرانسه خواهد شد.»

در این بیانیه آمده است: «قوانین مربوط به پوشش از جمله قانون ممنوعیت استفاده از لباس شنای اسلامی به طور نامناسبی بر زنان و دختران تأثیر خواهد گذاشت و با بی‌توجهی به قدرت آنها در اتخاذ تصمیمات مستقل در زمینه پوشش، استقلال آنها را نادیده می‌گیرد.»

کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل افزود: «طبق معیارهای بین‌المللی حقوق‌بشر، اعمال محدودیت بر آزادی افراد در زمینه اعلام دین و اعتقادات از جمله طرز پوشش، جز در موارد بسیار معدود از جمله برای حفظ و تأمین امنیت و نظم عمومی، بهداشت عمومی یا اخلاق مجاز نیست. علاوه بر این تدابیر اتخاذ شده تحت عنوان نظم عمومی باید در چارچوب قوانین بین‌المللی حقوق‌بشر، مناسب، ضروری و معقول باشند.»

یادآور می شود 30 شهر ساحلی فرانسه تابستان امسال پوشیدن لباس شنای اسلامی زنان مشهور به بورکینی را ممنوع اعلام کردند. برخی بر این باورند این اقدام واکنشی تحریک کننده پس از حمله تروریستی 14 ژوئیه گذشته در نیس پاریس است که منجر به کشته شدن 86 نفر شد.

شورای عالی قضایی، عالی ترین نهاد قضایی در فرانسه روز جمعه گذشته قانون ممنوعیت مذکور توسط شهرداری شهرهای مذکور را لغو و خطاب به شهرداران شهرهای مختلف این کشور تأکید کرد: «هر گونه ممنوعیت لباس شنای اسلامی تنها زمانی مجاز است که خطرات قطعی آن برای امنیت ثابت شده باشد.»

شهرداران چندین شهر فرانسه اخیرا پوشیدن لباس شنای اسلامی از سوی زنان مسلمان را ممنوع اعلام کرده و آن را نشانه‌ای از اسلام سیاسی قلمداد کرده‌اند.

شهردار شهر کن فرانسه نخستین شهرداری بود که در روز 27 ژوئیه گذشته با استفاده زنان از این نوع لباس شنا مخالفت کرد.

لباس شنای اسلامی نوعی لباس شنا برای زنان است که تمام بدن بجز صورت، کف دست و پاها را می‌پوشاند تا حجاب اسلامی برای زنان مسلمانی که علاقه به شنا کردن دارند فراهم شود.

انتهای پیام/


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۶/۱۶
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی