فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها
 تاریخ خبر: 09/06/1395 | ساعت: 16:26|

فرانسه و ایران در باره روش های جلوگیری از هدررفت آب همکاری می کنند

اصفهان–ایرنا– وزیر محیط زیست، انرژی و امور دریاهای فرانسه گفت: با توجه به پیگیری مسئولان محیط زیست ایران، تصمیم گرفتیم در باره آب بویژه شناسایی روش های جلوگیری از هدر رفت آن با یکدیگر همکاری کنیم.

به گزارش ایرنا، 'سگولن روآیال' (Ségolène Royal) روز سه شنبه در دیدار با استاندار اصفهان با اشاره به اینکه در اکثر نقاط دنیا مشکل کم آبی وجود دارد، افزود: آبیاری بارانی حدود 80 درصد از هدر رفت آب جلوگیری می کند.
وی گفت : گرچه کشاورزان، دیر خود را با روش های نوین آبیاری هماهنگ می کنند ولی اگر کارشان را با روش های قبلی ادامه دهند، دیگر کشاورزی وجود نخواهد داشت.
وزیر محیط زیست، انرژی و امور دریاهای فرانسه با اشاره به مشکلات کم آبی در کشورش گفت: در برخی موارد، آبیاری باغات و شُستن خودرو در کشور ما ممنوع شده است و شاید در مرحله اول مردم مخالف این اقدامات بودند ولی در سال های بعد از این نوع اقدامات تشکر کردند.
وی در باره مشکل کم آبی در اصفهان گفت: بدلیل دوری این استان از دریا، نمی توان از آب شیرین کن استفاده کرد و باید سیاست های محدود کننده در این استان اجرا شود.
روآیال، تنها راه حل باران زایی را کاشت درخت عنوان کرد و گفت: درختانی که به آب زیاد نیاز ندارند و نیز گونه های کم آبی که قدرت بازان زایی دارند باید کاشته شوند و در این راستا می توانیم تبادلات خوبی با ایران بویژه با استان اصفهان داشته باشیم.
وزیر محیط زیست، انرژی و امور دریاهای فرانسه همچنین بر ایجاد نوعی خواهر خواندگی بین اصفهان و شرکت های فعال و تخصصی کشورش بمنظور انتقال فناوری های جدید تاکید کرد.
وی افزود: این امر می تواند در اتخاذ تصمیمات کارشناسانه و مبادله اطلاعات علمی و فنی در مباحثی همچون خشکسالی و آلودگی هوا نقش شایانی ایفا کند.
وزیر محیط زیست، انرژی و دریایی فرانسه پیش از حضور در اصفهان، در نشست خبری مشترکی با معصومه ابتکار معاون رئیس جمهوری ایران و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست حضور یافت.
وی همچنین اعلام کرد: در ماه فوریه(بهمن/ اسفند) برای بررسی پیشرفت طرح ها به ایران بازمی گردد.
روآیال همچنین روز دوشنبه از دریاچه آب شور ارومیه در شمال غربی ایران بازدید کرد. این دریاچه یکی از بزرگترین دریاچه های دنیاست که خشکسالی آن را تهدید می کند.
این مقام فرانسوی و هیات همراه، روز گذشته وارد اصفهان شد.

د / 6027/6020

انتهای پیام /*
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۶/۱۶
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی