فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها
يكشنبه, ۲۱ شهریور ۱۳۹۵، ۱۱:۳۳ ق.ظ

فرانسه؛ در پی ارائه نسخه اسلام فرانسوی

فرانسه؛ در پی ارائه نسخه اسلام فرانسوی

فرانسه
شناسهٔ خبر: 3760316 - 
گازونوو، وزیر کشور فرانسه روز مشورت درباره «اسلام فرانسوی» را برگزار کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت آر تی ال، دوشنبه ۸  شهریور وزیر کشور فرانسه روز مشورت در باره «اسلام فرانسه» را با هدف آمیختن هرچه بیشتر دین اسلام با ارزشهای فرانسوی برگزار کرد. این رویداد در شرایطی رخ می دهد که بحث های داغی پس از حملات تروریستی در میان است.

جنجال بر سر مسأله بورکینی، لباس شنای اسلامی که اذهان را به خود معطوف کرده  همچنان ادامه دارد اما به نظر بعضی از مسؤولین مؤسسات اسلامی مجاز در فرانسه، روز دوشنبه به لطف جلسات برگزار شده توسط وزیر کشور فرانسه روزی متفاوت تلقی شد

جلساتی که وزیر کشور فرانسه با مسؤولین فرهنگی، شخصیتهای اجتماعی و پارلمانی داشت با هدف آن است آن است که «مؤسسه اسلام فرانسه» را پی ریزی کنند. فرانسه از چند ماه قبل در صدد اجرای این طرح است. ولی بعد از حملات تروریستی در شهر نیس، اجرای این طرح سرعت بیشتری به خود گرفت.

طبق گفته مسؤولین فرانسوی این مؤسسه «لائیک و فرهنگی» خواهد بود و تأمین مالی آن نیز داخلی خواهد بود. فرانسوی ها تأمین مالی از خارج از فرانسه را غیرشفاف می دانند.

رئیس این مؤسسه ژان پیر شونمان می باشد که مسلمان نیست و این امربرای مسلمانان فرانسه و حلقه های سیاسی قابل درک نیست.

یازده نفر هیأت امنای این مؤسسه را تشکیل می دهند که در میان آنها رئیس شورای مسلمانان فرانسه و سه تن از نمایندگان دولت نیز حضور دارند بعلاوه در این مؤسسه یک شورای راهبری متشکل از حدود بیست نفر وجود خواهد داشت که وظیفه ی آنها تعیین طرحهایی است که باید به شکل مالی حمایت شود. این شورا از افراد گوناگون مانند اساتید، وکلا و کارمندان عالی رتبه  تشکیل خواهد شد.

وزیر کشور فرانسه ادعا میکند که یک مجمع فرهنگی که دولت در آن دخالتی نخواهد داشت وظیفه ی آموزش امام جماعت و ساخت مساجد را به عهده خواهد داشت. آقای گازونوو تصریح کرد: ما امیدواریم از این طریق منابع مالی روشن، نه از طریق مالیات، بلکه توسط اعانه های داوطلبانه ای که فعالان بخش حلال یا مسلمانان میدهند تأمین شود.

به گفته وزیر هدف دولت از ایجاد این مؤسسه، راه اندازی اسلام فرانسه است، اسلامی که با احترام به اصول لائیک (؟) و احترام متقابل بر اساس ازرشهای فرانسوی قرار گرفته باشد.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۶/۲۱
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی