فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها
شنبه, ۲۷ شهریور ۱۳۹۵، ۰۸:۵۳ ب.ظ

توصیه شمخانی به رئیس مجلس فرانسه

توصیه شمخانی به رئیس مجلس فرانسه

رییس مجلس ملی فرانسه عصر سه‌شنبه با دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان دیدار و گفت‌وگو کرد.

کد خبر: ۶۲۱۰۰۴تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۴ 06 September 2016

رییس مجلس ملی فرانسه عصر سه‌شنبه با دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا، علی شمخانی در این دیدار با اشاره به نقش مهم تبادل هیات‌های سیاسی و پارلمانی در درک و شناخت متقابل و همکاری‌ها میان دو کشور تاکید کرد؛ به فعلیت رساندن این همکاری‌ها در زمینه‌های اقتصادی، تجاری و سیاسی تاثیر مثبتی بر روابط ایران و فرانسه خواهد داشت.

دبیر شورای عالی امنیت ملی یادآور شد، فرصت‌های مناسب همکاری اقتصادی همواره باقی نمی‌ماند و کشورها نباید منافع اقتصادی، تجاری و فرصت‌های شغلی مردم خود را به خاطر فشار کشورهای دیگر نادیده بگیرند.

او افزود؛ پس از برجام و لغو قطعنامه‌های شورای امنیت، ادامه صحبت از تحریم کشورها بی‌معناست و اصولا در این شرایط نمی‌توان منافع و روابط اقتصادی کشورها را با قوانین یک‌جانبه محدود کرد.

شمخانی گفت؛ گسترش و طولانی شدن بحران سوریه به نفع منطقه و اروپا نیست و فرانسه به عنوان یکی از کشورهایی که آسیب تروریسم را احساس کرده بایستی اقدامات جدی‌تری را برای مسدودسازی روند کمک‌رسانی نظامی، اطلاعاتی و مالی به تروریست‌ها صورت دهد.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی افزود؛ پذیرفتن پناهجویان و بدرفتاری با آنان توسط کشورهای اروپایی با معیارهای حقوق بشری و انسانی فاصله دارد و نشان دهنده مسوولیت‌پذیر نبودن در قبال مردم گرفتار در بحران تروریسم است.

وی گفت؛ مردم سوریه در مناطقی که تحت تسلط داعش و القاعده است نیازمند امدادرسانی فوری هستند و در این شرایط کشورهای اروپایی قوانین تحریمی علیه دولت سوریه تصویب می‌کنند که این مساله تناقضی آشکار در رویکردهای انسان‌دوستانه است.

دریابان شمخانی با بیان این که برخی طرف‌های غربی به دنبال تعمیق و دائمی‌سازی بحران در منطقه هستند تصریح کرد؛ هر صحبتی که بیانگر تغییر نقشه سیاسی و مرزهای جغرافیایی کشورها باشد موجب تشدید مناقشات و تنش‌ها خواهد شد.

کلود بارتلون، رییس مجلس ملی فرانسه نیز در این دیدار با مثبت ارزیابی کردن گسترش روابط سیاسی و اقتصادی میان دو کشور گفت؛ شرایط همکاری‌های تجاری، اقتصادی و بانکی پس از برجام بسیار مناسب است و فرانسه مایل به حداکثر استفاده از این فرصت است.

او با اشاره به جدیت فرانسه در پیگیری دقیق اجرای تعهدات پذیرفته شده از سوی کشورهای مختلف در برجام گفت: اجرای تعهدات غرب در برجام به عنوان الزامی حقوقی و قانونی می‌بایست بدون فوت وقت و با جدیت جامه عمل بپوشد.

رییس مجلس ملی فرانسه با تاکید بر عزم برخی کشورها برای استفاده ابزاری ار حقوق بشر برای محدودسازی جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: بسیاری از اشکالاتی که در این بخش مطرح می‌شود با گفت‌وگو و تبیین صحیح و دقیق قابل رفع است.

وی افزود؛ فرانسه با اعتقاد کامل به ضرورت مبارزه مستمر با تروریسم کشورهای حامی داعش و مسیرهای جذب جوانان به این گروه را مورد رصد و ارزیابی قرار می‌دهد و با آن مقابله خواهد کرد.


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۶/۲۷
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی