فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها
دوشنبه, ۲۹ شهریور ۱۳۹۵، ۱۱:۰۷ ب.ظ

اسرار نظامی فرانسه در دست هکرها

در تازه ترین اقدامات هکرها اسرار نظامی فرانسه به سرقت رفته است.
به گزارش خبرنگار دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مقامات فرانسوی و هندی در حال تحقیق بر روی نحوه درز اطلاعات هزاران سند متعلق به شرکت صنایع دفاعی فرانسه به نام DCNS  هستند. این شرکت قرار بود شش زیردریایی Scorpene را تا قبل از پایان سال 2016 تحویل نیروی دریایی هند دهد.

هکرهای نفوذی بیش از 22هزار صفحه سند را به سرقت بردند که اطلاعات فنی این زیردریایی را شامل می شد. اطلاعات به سرقت رفته به یک سایت خبری به نام The Australian تحویل داده شده و سایت مذکور اطلاعات را منتشر کرده است.

شرکت صنایع دفاعی می گوید از موضوع آگاه است و مقامات کشور فرانسه در حال تحقیقات هستند. برخی کارشناسان امنیتی معتقدند این اقدام با حمایت یک دولت خارجی انجام شده و یا توسط یک گروه خلافکار سازمان یافته طراحی شده است. دسترسی به این اطلاعات می تواند به نفع کشور های دشمن با هند و فرانسه و همچنین به نفع شرکت های رقیب DCNS باشد.

DCNS اخیرا بزرگترین قرارداد کاری خود را با استرالیا نیز منعقد کرد تا 12 زیردریایی را برای نیروی دریایی ارتش این کشور طراحی کند. این رویداد هکری ممکن است مقامات استرالیایی را وادار به بازنگری در قرارداد یاد شده کند.


انتهای پیام/
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۶/۲۹
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی