فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها


تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۵
تعداد نظرات: یک نظر
خانه » آخرین عناوین » محصول مشترک فرانسه و قطر، نماینده ایران در اسکار شد!
Print This Post

هیئت معرفی فیلم ایرانی بنیاد فارابی، یک فیلم فرانسوی- قطری را به عنوان نماینده سینمای ایران به مراسم اسکار معرفی کرد!

به گزارش سلام دلفان، طبق معمول هر سال، این بار هم گروهی با عنوان «هیئت انتخاب فیلم ایرانی» در بنیاد سینمایی فارابی تشکیل شد و پس از سروصداهای بسیار، روز گذشته سخنگوی این اسکار، فیلم «فروشنده» را به عنوان نماینده سینمای ایران به مراسم آمریکایی اسکار معرفی کرد. این در حالی است که هیئت مذکور، هنوز مشخص نکرده که نسبت سینمای ایران با مراسم اسکار چیست و چرا باید یک نهاد دولتی در ایران، برای محفلی که قبلا با تجلیل از یک فیلم ضد ایرانی، دشمنی خود با کشور ما را اثبات کرده بود، کار کنند و با هیاهوی بسیار، فیلمی را برای آنها انتخاب نمایند؟!
همچنین این فیلم در شرایطی انتخاب شده که علاوه بر محتوای منفی و نمایش تصویری غیرواقعی و ناامن از کشور و مردم ایران، به گفته بسیاری از کارشناسان سینما و حتی برخی از منتقدان رسانه‌های شبه روشنفکری، یکی از ضعیف‌ترین آثار اصغر فرهادی محسوب می‌شود.
همچنین در میان فیلم‌هایی که نامشان به عنوان گزینه معرفی به اسکار مطرح شده بود، «فروشنده» یکی از ضعیف‌ترین گزینه‌ها بود. به طور مثال، از نظر تکنیکی و ساختاری، به هیچ‌وجه نمی‌توان این فیلم را با «ایستاده در غبار» مقایسه کرد. این انتخاب نشان داد که هیئت معرفی فیلم ایرانی نیز همچون اعضای آکادمی اسکار، به جای شاخص‌های هنری، با ملاک‌های باندی و فضاسازی گروه‌های انحصارطلب و تمامیت‌خواه، فیلم‌ها را انتخاب می‌کند و بیشتر اسیر نام‌ها و عناوین هستند تا ارزش‌های فنی و ساختاری.
اما ساده‌انگاری گروه موسوم به «هیئت انتخاب فیلم ایرانی» آنجاست که فیلمی را به عنوان نماینده سینمای ایران به اسکار معرفی کرده‌اند که اساسا یک فیلم ایرانی محسوب نمی‌شود. چرا که فیلم «فروشنده» محصول شرکت ممنتوی فرانسه (وابسته به اتحادیه اروپا) و با سرمایه‌گذاری انستیتوی فیلم دوحه (وابسته به خاندان پادشاهی قطر) است. یعنی اگر اعضای محترم این هیئت اندکی درباره قوانین و مقررات اسکار مطالعه می‌کردند می‌فهمیدند که از نظر آکادمی اسکار، شرکت تولیدکننده یک فیلم، ملیت آن را تعیین می‌کند نه کارگردان و بازیگران.
نکته قابل تامل این است که هیئت مذکور، پیش از این هم تجربه مشابه ناموفقی در این زمینه داشتند و فیلم قبلی اصغر فرهادی با نام «گذشته» که یک فیلم فرانسوی- ایتالیایی بود را به عنوان نماینده ایران در اسکار معرفی کردند و در نهایت هم هیچ نتیجه‌ای نداشت.

منبع: کیهان

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۷/۰۴
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی