فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها

رویدادی کم سابقه در سینمای فرانسه یک غیرفرانسوی نماینده فرانسه در اسکار شد

 فرهنگی هنری   تاریخ انتشار : 16/09/27  

      

فرانسه برای نخستین بار پس از سال 1977 فیلمی از یک کارگردان غیرفرانسوی را به عنوان نماینده خود به اسکار فرستاد.

رویدادی کم سابقه در سینمای فرانسه/ یک غیرفرانسوی نماینده فرانسه در اسکار شد

  به گزارش سینماخبر،تریلر انتقام‌جویانه «او / Elle» به کارگردانی پل ورهوفن به عنوان نماینده فرانسه در بخش فیلم‌های غیرانگلیسی‌زبان اسکار هشتادونهم به آکادمی علوم و هنرهای سینما معرفی شد.

مرکز سینمای ملی فرانسه به عنوان نهاد مسئول معرفی نماینده این کشور به اسکار دوشنبه 6 مهر خبر انتخاب «او» را به صورت عمومی اعلام کرد.

این فیلم نخستین تجربه فیلمسازی پل ورهوفن هلندی به زبان فرانسوی است. در این فیلم ایزابل هوپر نقش رئیس یک کمپانی بازی‌های ویدئویی را بازی می‌کند که دنبال انتقام از فردی متجاوز است.

«او» نخستین بار در بخش رقابت اصلی شصت‌ونهمین دوره جشنواره فیلم کن به نمایش درآمد و پس از نمایش به دلیل موضوع و البته بازی قدرتمند هوپر سروصدای زیادی به پا کرد.

فرانسه پس از سال 1977 هیچ‌گاه فیلم یک غیرفرانسوی را به اسکار نفرستاده بود. این کشور سال 1977 با معرفی فیلم «مادام رزا» به کارگردانی موشه میزراهی که او هم فرانسوی نبود جایزه اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی‌زبان را از آن خود کرد.

سونی پیکچرز از 11 نوامبر «او» را در آمریکا اکران می‌کند. مرکز ملی سینمای فرانسه امیدوار است که علاوه بر رقابت برای اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی‌زبان ایزابل هوپر را نیز به عنوان نامزد اسکار بهترین بازیگر زن مطرح کند.

آخرین بار سال 1993 فیلم «هند و چین» به کارگردانی رژیس وارنیه از سینمای فرانسه اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی‌زبان را دریافت کرد.

سینمای فرانسه در اسکار پیشینه‌ای درخشان دارد. در سال 2012 فیلم سیاه‌ و سپید صامت «آرتیست» به کارگردانی میشل آزاناویسوس در مراسم جوایز اسکار پنج جایزه از جمله جوایز بهترین فیلم، بهترین بازیگر مرد و بهترین کارگردان را از آن خود کرد.

سال گذشته فیلم «موستانگ» به کارگردانی دنیز غمزه ارگوون به نمایندگی از فرانسه در رقابت برای اسکار شرکت کرد و به جمع پنج نامزد نهایی نیز راه یافت اما در نهایت جایزه اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی‌زبان به «پسر شائول» از مجارستان رسید.

مراسم هشتادونهمین دوره اهدای جوایز اسکار 26 فوریه سال 2017 در دالبی‌تئاتر هالیوود برگزار خواهد شد.

منبع: خبرانلاین

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۷/۱۷
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی