فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها
 تاریخ خبر: 13/07/1395 | ساعت: 9:45|

مدیرکل میراث فرهنگی سمنان:

فصل جدید کاوش در محوطه میرک با همکاری پژوهشگران فرانسوی آغاز می شود

سمنان- ایرنا- مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان گفت: با اعلام موافقت سازمان میراث فرهنگی و ارائه مجوز پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور ، به زودی فصل جدید کاوش در محوطه پارینه سنگی میرک سمنان با همکاری پژوهشگران فرانسوی آغاز می شود.

به گزارش ایرنا، حسین خواجه بیدختی روز سه شنبه به خبرنگاران در سمنان افزود: فصل جدید کاوش در محوطه میرک در اطراف روستای دلازیان در هشت کیلومتری جنوب شهر سمنان، به سرپرستی دکتر حامد وحدتی نسب و با همکاری پژوهشگران مرکز CNRS کشور فرانسه از جمله دکتر ژیل بریون از هفدهم مهر 95 آغاز می شود. 
وی با بیان اینکه فصل جدید کاوش در محوطه میرک تا آذر 95 ادامه خواهد داشت، گفت: نتایج این برنامه پژوهشی در قالب سخنرانی یا به صورت مقاله یا کتاب ارائه می شود. 
وی گفت: پژوهش فصل قبل با هدف بازسازی اقلیمی، رسوب شناسی، تدوین نحوه شکل گیری محوطه و ارائه گاه نگاری قطعی با همکاری متخصصین مرکز ملی علوم کشور فرانسه اجرا شد. 
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان یاد آور شد: محوطه های میرک و دلازیان که به نام تپه های میرک و دلازیان نیز معروف است، نخستین بار در جریان بررسی های باستان شناختی استان سمنان در سال 1364 خورشیدی شناسایی و معرفی شد و در سال 1387 برای نخستین بار نمونه برداری تصادفی و روستایی از سطح محوطه دلازیان انجام گرفت و نتایج این پژوهش مقدماتی در کنگره باستان شناسی خاورمیانه کهن در دانشگاه ساپیانزای رم ارائه شد. 
در سال 1388 نیز با صدور مجوز بررسی کامل این منطقه جغرافیایی، تیم کاوش به مدت یک ماه به شناسایی، نمونه برداری روشمند و طبقه بندی آثار به دست آمده از میرک و دلازیان پرداختند که نتایج حاصل از این فعالیت میدانی که در قالب چندین مقاله،سخنرانی و پایان نامه به چاپ رسیده، حاکی از آن است که میرک به لحاظ نوع و پراکنش دست افزارها و همچنین ابعاد محوطه، در زمره یکی از بزرگترین محوطه های روباز پارینه سنگی در ایران و خاورمیانه است. 
تخمین های ابتدایی حاکی از وجود بالغ بر صدها هزار تا یک میلیون قطعه سنگ بر روی سطح است و از منظر گاه نگاری و با توجه به حضور شاخص های ادوار مختلف پارینه سنگی، میرک دارای بیشترین استقرار از دوران پارینه سنگی میانی حدود 250 هزار تا 40 هزار سال پیش و همچنین پارینه سنگی جدید حدود 40 هزار تا 18 هزار سال پیش است. 
محوطه میرک دلازیان بیشتر منتسب به ادوار پارینه سنگی جدید و فراپارینه سنگی است. 
6103/6026 خبرنگار: مصطفی دهقان ** انتشاردهنده: جانعلی فتحی

انتهای پیام /*
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۷/۱۹
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی