فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها
يكشنبه, ۲۵ مهر ۱۳۹۵، ۱۰:۳۹ ب.ظ

شورای امنیت: وتوی روسیه برای طرح فرانسه

تاریخ انتشار: ۰۹:۴۶ - ۱۸ مهر ۱۳۹۵ - 09

شورای امنیت: وتوی روسیه برای طرح فرانسه 

طرح روسیه رای نیاورد

روسیه با رای وتو به طرح مشترک فرانسه - اسپانیا در شورای امنیت درباره حلب، مانع از تصویب آن شد.

به گزارش عصرایران به نقل از خبرگزاری ها، طرح فرانسه شامل ممنوعیت پرواز در آسمان حلب و آتش بس در این شهر بود.

چین برای نخستین بار به طرحی درباره سوریه به مانند روسیه، رای مخالف و وتو نداد و ممتنع رای داد.

بعد از این رای گیری، طرح روسیه درباره حلب نیز در شورای امنیت به رای گذاشته شد و با اکثریت آرا رد شد.

مصر، ونزوئلا و چین تنها کشورهایی بودند که به طرح روسیه درباره سوریه رای مثبت دادند.

رای مثبت مصر به طرح روسیه منجر به اعتراض و انتقاد شدید عربستان سعودی شده است.

همچنین به هنگام سخنرانی بشار الجعفری نماینده سوریه در شورای امنیت، شماری از نمایندگان کشورها، نشست را ترک کردند.

به گزارش یورونیوز، ویتالی چورکین، نماینده روسیه در سازمان ملل متحد پس از نشست شورای امنیت گفت که همه اعضای این شورا از همان ابتدای نشست می دانستند که نه پیش نویس پیشنهادی فرانسه رای می آورد و نه پیش نویس روسیه.

سوریه، روسیه و ایران، غرب و برخی از کشورهای عربی را به حمایت از گروه های مسلح مخالف بشار اسد و طولانی تر کردن جنگ داخلی سوریه متهم می کنند و می گویند این گروه ها از غیرنظامیان سوری در شرق حلب به عنوان سپری انسای استفاده می کنند.

قدرت های غربی اما می گویند حملات هوایی روسیه و سوریه به شرق شهر حلب جان غیرنظامیان را می ستاند تا اسلامگرایان افراطی و تروریست ها را.

متیو ریکرافت، نماینده بریتانیا در سازمان ملل متحد با انتقاد از حق وتوی روسیه خطاب به ویتالی چورکین که ریاست دوره ای شورای امنیت را بر عهده دارد، گفت:«وتوی شما آقای رئیس، بر آنچه از مدتها قبل می دانستیم مهر تایید نهاد. اقدامات روسیه در هفته های اخیر نشان داده که تعهدات این کشور به روند صلح چقدر توخالی است.»

حدود ۲۵۰ هزار نفر در شرق شهر حلب، محلات تحت کنترل مخالفان مسلح دولت سوریه، ساکن هستند که حدود ۸۵ هزار تن از آنها را کودکان تشکیل می دهند.

حنا سینگر، نماینده یونیسف در سوریه می گوید:« شاهد هستیم که (در شرق حلب) به دلیل فقدان خدمات و عدم امکانات، پزشکان قادر به مواجه با وضع موجود نیستند، شماری از کودکان در شرایط بحرانی به سر می برند و با مرگ دست و پنجه نرم می کنند…خشونت ها باید متوقف شود. ما در پشتیبانی و ارائه کمک به مردم شرق حلب کاملا به حالت آماده باش هستیم.»

کشمکش های قدرت های بزرگ جهانی و منطقه ای بحران سوریه را بحرانی تر کرده است؛ جنگی داخلی که نیمی از جمعیت سوریه را آواره کرده و بیش از ۳۰۰ هزار کشته برجای گذاشته است.


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۷/۲۵
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی