فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها
سه شنبه 27 مهر 1395 - 13:15:07 | کد مطلب: 349794چاپ

انتقال فناوری و امکانات فنی منابع آب از فرانسه به ایران

شهر > محیط زیست ایران - همشهری آنلاین: 
ستاد توسعه فناوری‌های آب خشکسالی فرسایش و محیط زیست معاونت علمی، با یک شرکت فرانسوی تفاهم‌نامه‌ای منعقد کرده است که طی آن انتقال فناوری و امکانات فنی منابع و مدیریت آب به ایران صورت می‌گیرد. 

به گزارش مهر، حسینعلی بهرامی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های آب خشکسالی فرسایش و محیط ‌زیست معاونت علمی گفت: این ستاد از سال گذشته تفاهم‌نامه‌‌ای با هدف اجرای پروژه‌های مشترک با شرکت فرانسوی سوئز منعقد کرده است.

وی بیان کرد: این تفاهم‌نامه در قالب پنج بسته اجرا خواهد شد که در بسته اول طرح جامع و برگزاری کارگاه‌های آموزشی، بسته دوم تحقیق در مورد آب‌های ژرفی، بسته سوم تحقیق در مورد چشمه‌های دریایی آب شیرین در قلمرو آبی ایران در دریای عمان و خلیج فارس، بسته چهارم نمک‌‌زدایی و بسته پنجم استحصال آب باران و کاهش تبخیر فعالیت خواهد شد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های آب خشکسالی فرسایش و محیط‌زیست معاونت علمی با اشاره به در نظر گرفتن شش کارگاه آموزشی در بسته اولیه گفت: شش کارگاه با عناوین مدیریت جامع آب و حوزه آبخیز؛ روش‌های نمک‌زدایی و سیاست مناسب برای کشور؛ تکنولوژی‌های تیمار فاضلاب، استفاده مجدد، بازیابی انرژی؛ کارایی شبکه شهری، تکنولوژی‌های پیشرفته، روش‌های جدید در کشاورزی، کشاورزی مؤثر در مناطق خیلی خشک، مدیریت خشکسالی و حالت ارتجاعی تغییر اقلیم در نظر گرفته شده است.

به گفته بهرامی، بر اساس این تفاهم‌نامه قرار است در مسیر انتقال تکنولوژی و منابع اطلاعات فنی، بخش‌های مختلفی که متکی به دانش بومی است با استفاده از متخصصین داخلی به انجام برسد و آن بخش‌هایی که از توان محققین داخلی خارج است با هدف انتقال تکنولوژی از کارشناسان سوئز استفاده شود. حتی در این راه دانشجویان دوره دکتری نیز همکاری خواهند کرد.

وی اظهار داشت: طی آخرین مذاکرات نتایجی حاصل شد که برنامه‌ریزی و فازبندی‌های اجرایی این طرح در دست اقدام است؛ این طرح شامل شناسایی آب‌های عمیق در ایران می‌شود.

دبیر ستاد توسعه فناوری آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست افزود: در حالی که ما با کمبود آب مواجه هستیم برخی حوزه‌های آبخیز ما از طریق جریان‌های عمیق به صورت طبیعی تأمین‌کننده آب برخی کشورهای دیگر هستند که شناسایی این پتانسیل‌ها صرف نظر از بهره‌برداری یا عدم بهره‌برداری در دستور کار این ستاد به شمار می‌رود.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۸/۰۴
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی