چهارشنبه, ۵ آبان ۱۳۹۵، ۰۲:۰۳ ب.ظ
|
|
توسعه همکاری ایران و فرانسه در بخش علومزمین |
|
به گزارش روابطعمومی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، نشست تخصصی یکروزه توسعه همکاریهای ایران و فرانسه صبح امروز با حضور دانشمندان و زمینشناسان بزرگ دو کشور در محل این سازمان برگزار شد.
گفتنیست، در این نشست کارشناسانی از دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی، سازمان نقشهبرداری، دانشگاه زنجان و پژوهشگاه بینالمللی زلزله و همچنین مرکز پژوهشهای ملی فرانسه CNRS درباره موضوعاتی همچون ژئودینامیک، زمینشناسی و منابع معدنی به بحث و تبادلنظر پرداختند.
'گفتنیست، چندی پیش ادامه همکاریهای علمی مشترک ایران و فرانسه CNRS در بخش علومزمین طی دیدار نمایندگان رؤسای دانشگاههای فرانسه با کارشناسان سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی ایران بررسی شد. در این جلسه که با حضور محمدتقی کرهای معاون وزیر و رییس سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور و تنی چند از مدیران و استادان این مجموعه و نیز نمایندگان مرکز تحقیقات علمی فرانسه CNRS و مسئول فرهنگی- علمی سفارت فرانسه در دفتر وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد، دو طرف برگسترش و توسعه همکاری در زمینه علوم زمین و آموزشهای مرتبط به گفتوگو پرداختند و خواستار طراحی ساختاری مناسب برای تاسیس یک آزمایشگاه مجهز آنالیز دستگاهی و سنسنجی در ایران شدند.
مرکز ملی تحقیقات علمی فرانسه که به طور خلاصه CNRS نامیده میشود، بزرگترین سازمان ملی فرانسه در زمینه تحقیق و پژوهش علمی است که زیر نظر وزارت آموزش عالی و تحقیق فرانسه قرار دارد.
یادآور میشود، چندی پیش به دنبال عقد تفاهمنامه همکاری بین سازمان زمینشناسی فرانسه و سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی ایران، مدلسازی اکتشاف کانسارهای پنهان و عمیق و فرآوری عناصر نادر خاکی جهت اجرایی شدن در دستور کار دو کشور قرار گرفت.
همچنین به دنبال سفر ریاست جمهوری اسلامی ایران، به فرانسه و در راستای گسترش مناسبات و مبادلات علمی- فنی در مراسمی با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و رییس اتاق بازرگانی فرانسه چندین سند همکاری در زمینههای مختلف صنعتی، معدنی و خودرو به امضای نمایندگان دو کشور رسید و به دنبال آن سند همکاری میان سازمان زمینشناسی واکتشافاتمعدنی ایران و دفتر مطالعات زمینشناسی و منابع معدنی فرانسه با هدف انتقال دانش فنی در خصوص مسائل علمی و نوین زمینشناسی و اکتشاف مواد معدنی و نیز انتقال تجربه در خصوص شناسایی و کشف کانسارهای پنهان و همچنین مطالعه بر روی فرآوری عناصر نادر خاکی به امضای نمایندگان دو کشور رسید. |
|
|
۰
۰
۹۵/۰۸/۰۵
علیرضا آیت اللهی