فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها
يكشنبه, ۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۰:۵۸ ب.ظ

تدریس «تاریخ و تمدن اسلام» در دانشگاه فرانسه

تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۵ - ۰۱:۴۲
دانشگاه دولتی استراسبورگ فرانسه به‌زودی واحد درسی «تاریخ و تمدن جهان اسلام» را در برنامه آموزشی خود قرار خواهد داد.
تدریس «تاریخ و تمدن اسلام» در دانشگاه فرانسه
به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «المصری الیوم»، ۱۵ دانشجوی مسلمان دانشگاه استراسبورگ، درخواستی را برای اعطای مجوز تدریس یک واحد درسی با عنوان «تاریخ و تمدن جهان اسلام» در این دانشگاه امضا کردند.

احمد دانشجوی افغانستانی و یکی از امضاکنندگان این درخواست در این باره گفت: «من همیشه مبانی و اصول دین اسلام را با دقت مورد مطالعه و بررسی قرار می‌دهم و بسیار علاقه‌مند هستم که بدانم این دین چگونه با متغیرهای زمان از آغاز تاریخ تاکنون تعامل می‌کند.»

دانشگاه دولتی استراسبورگ، نخستین دانشگاه دولتی فرانسه است که از اوایل قرن گذشته میلادی تاکنون با تدریس یک واحد درسی با موضوع «تاریخ و تمدن جهان اسلام» موافقت می‌کند.

تاریخ مذاهب اسلامی، تاریخ اسلام در اروپا، تاریخ هنرهای اسلامی، زبان عربی فصیح، زبان فارسی و زبان ترکی از جمله دروسی است که در این واحد درسی ارائه خواهد شد تا دانشجویان فرانسوی به صورت بهتری اسلام را درک کنند.

پیش از این نیز، «فرانسیس میسنر»، کارشناس حقوق ادیان دانشگاه استراسبورگ، گزارشی درباره توسعه و پیشرفت علوم انسانی در اسلام ارائه داده بود که دانشگاه استراسبورگ در پی این گزارش مجوزی برای این استاد در زمینه تربیت مدیران دینی مسلمان در فرانسه صادر کرد تا وی از طریق این مجوز، دانشجویان بیشتری را برای بررسی مطالعات میان‌رشته‌ای اسلام جذب کند.

این مجوز به دستور «نجات بالقاسم»، وزیر آموزش فرانسه(مراکشی‌‌تبار) و با موافقت برنارد کازونوف، وزیر کشور فرانسه صادر شد.

«میشل دینکین»، رئیس موقت دانشگاه استراسبورگ فرانسه نیز در این باره گفت: ما معتقدیم با تدریس اسلام همچون ادیان دیگر در این دانشگاه می‌توانیم در  از بین بردن گفتمان افراطی مشارکت کنیم. 

انتهای پیام/
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۸/۰۹
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی