فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها


تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۵ - ۲۳:۴۸
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
فرانسوا اولاند و رییس جمهور منتخب آمریکا درباره توافق هسته ای ایران با یکدیگر گفتگو کردند.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به  نقل از پرس تی وی، دونالد ترامپ کارش را از حالا شروع کرده و در اولین تماس تلفنی به‌ عنوان رئیس‌جمهور منتخب امریکا با فرانسوا اولاند، رئیس‌جمهور فرانسه، درباره برخی مسائل منطقه‌ای و جهانی از جمله توافق هسته‌ای با ایران گفتگو کرد.

بر این اساس، منابعی در دفتر ریاست جمهوری فرانسه، ضمن اعلام این خبر افزودند: هدف از این گفتگو، بیشتر «تشریح مواضع» دو طرف در مورد برخی مسائل بالقوه مناقشه‌برانگیز بوده است.

ترامپ در تبلیغات انتخاباتی خود بارها توافق هسته‌ای با ایران را «احمقانه‌ترین توافق در تمام دوران» توصیف کرده و گفته بود آن را پاره می‌کند.

آمریکا و فرانسه از امضاکنندگان توافق هسته‌ای با ایران هستند. این توافق 23 تیر سال گذشته میان ایران و کشورهای گروه 1+5 شامل آمریکا، فرانسه، انگلیس، روسیه، چین و آلمان در وینِ اتریش امضا و نتیجۀ آن برنامۀ جامع اقدام مشترک (برجام) شد که طرفین متعهد به اجرای آن شدند.

به گفتۀ این منابع، ترامپ و اولاند در این گفتگوی 8 - 7 دقیقه‌ای دربارۀ توافق هسته‌ای با ایران، مبارزه با تروریسم، نبرد علیه داعش، درگیری‌ها در شرق اوکراین و پیمان آب و هوایی پاریس به تبادل‌نظر پرداختند. 

به گزارش خبرگزاری فرانسه، دو طرف در این گفتگو برای «همکاری با یکدیگر ابراز تمایل کرده‌اند.»

یک منبع آگاه در دفتر ریاست‌جمهوری فرانسه گفت: اولاند و ترامپ در این گفتگو به دنبال زمینه‌های مشترک بودند و بر دوستی میان امریکا و فرانسه تأکید کردند.

در دوران مبارزات انتخاباتی امریکا، اولاند تمایل خود را به پیروزی هیلاری کلینتون، نامزد دموکرات‌ها پنهان نکرده و اظهارات افراطی ترامپ را تهوع‌آور توصیف کرده بود.

روز چهارشنبه و در پی اعلام پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری امریکا، رئیس‌جمهور فرانسه هشدار داد پیروزی ترامپ آغاز «دوره‌ای از عدم قطعیت است».

اولاند گفته بود: «دونالد ترامپ انتخاب شده است. وظیفه من این است که اطمینان حاصل شود که ما بهترین روابط را داشته باشیم، اما بر اساس صراحت و شفافیت.»

در انتخابات سه‌شنبه، دونالد ترامپ، نامزد حزب جمهوری‌‌خواه به‌عنوان رئیس‌جمهور آتی ایالات‌متحده انتخاب شد. وی توانست با کسب بیش از 270 رأی موردنیاز در مجمع برگزینندگان، هیلاری کلینتون، رقیب دموکرات خود را شکست دهد و وارد کاخ سفید شود.

انتهای پیام/ 
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۹/۱۳
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی