فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها

به منظور همکاری بلند مدت در توسعه ظرفیت‌ها تاکید شد؛

آمادگی بانک آلمانی-فرانسوی برای حضور در معادن ایران

 دوشنبه 24 آبان 1395 - 14:21
بانک

بانک آلمانی- فرانسوی بی اچ اف، خواستار همکاری بلند مدت با بخش معدن و صنایع معدنی ایران شد.

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از ایمیدرو، هانس گونتر ویزِناک (Hans- Günter Wiesenack) در دیدار با رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به گذر از دوران تحریم و سختی روابط با ایران، گفت: با سپری شدن ایام دشوار، توانستیم به دوران خوب همکاری دست یابیم.

وی با اشاره به برگزاری جلسات مدیران بانک بی اچ اف با مسئولان بانک مرکزی ایران، ‌ اظهار کرد: فرصت‌های متعددی برای همکاری وجود دارد و ما نیز به دنبال توسعه روابط مالی با ایران هستیم.

مدیر عامل و رئیس بخش تامین مالی و مواد پایه «بی اچ اف» با یادآوری فعالیت‌ها و همکاری این گروه در پروژه‌های ایرالکو، شرکت ملی مس و گل گهر، بیان کرد: می‌توان از بازوهای بیمه‌ای در فرانسه و آلمان همچون کوفاس و هرمس برای توسعه همکاری های مالی استفاده کرد.

وی تاکید کرد: همکاری‌های بی اچ اف بر اساس اصول اولیه این بانک، بلند مدت تعریف می‌شود بر همین اساس می‌توان برنامه ۳۰ تا ۴۰ ساله همکاری را پایه ریزی کرد. رئیس بخش تامین مالی بانک بی اچ اف، اظهار داشت: شکل گیری بخش فلزات در این گروه، به افزایش سطح همکاری‌های بین المللی کمک کرده است.

این مدیر بلند پایه بانک بی اچ اف با تاکید بر از سرگیری همکاری‌ها، خواهان دریافت جزئیات طرح‌های توسعه ای بخش معدن و صنایع معدنی ایران شد.

همچنین مهدی کرباسیان رئیس هیات عامل ایمیدور نیز در این نشست با اشاره سفر سال گذشته رئیس‌جمهوری به اروپا، گفت: پس از امضای اسناد همکاری ایران با تعدادی از شرکت اروپایی و حل مشکلات با بیمه ضمانت صادرات کوفاس فرانسه و سپس بیمه هرمس آلمان، بسیاری از چالش های گذشته در بخش مالی، برطرف شده است.

وی ادامه داد: بخش معدن و صنایع معدنی ایران طی ۵ سال آتی طرح های متعددی برای توسعه پیش رو دارد که بخش بانکی و همکاری های مالی و بیمه ای آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است. وی تصریح کرد: ایران ۳۰ میلیارد دلار طرح در بخش معدن و صنایع معدنی همچون فولاد، مس، ‌آلومینیوم، طلا و ...تعریف کرده و آمادگی جذب سرمایه و تامین مالی را دارد.

رئیس هیات عامل ایمیدرو، گفت: با توجه به همکاری‌های تاریخی و خوب شرکت‌های ایرانی و ایمیدرو با بانک‌های اروپایی از جمله بی اچ اف، انتظار می‌رود که آنها، فعالانه‌تر وارد پروژه‌های ایران شوند تا تاخیری در این رابطه ایجاد نشود. حضور سرمایه گذاران جدید در بانک بی اچ اف، انتظار برای تسریع در همکاری ها بیشتر کرده است. ‌

براساس این گزارش، بانک خصوصی، بی اچ اف در سال ۱۸۵۴ ایجاد و در سال ۱۹۷۰ با دو بانک دیگر آلمان (Berliner Handels- und Frankfurter Bank)، ادغام شد. این بانک خصوصی، در سال‌های اخیر توسط یک شرکت فرانسوی خریداری شده و ۴۰ درصد از نیروهای آن فرانسوی هستند.

گروه مالی آلمانی-فرانسوی بی اچ اف، یکی از بانک‌های پیشرو در امور سرمایه گذاری است. سال ۲۰۱۴ ارزش کل دارایی‌های این گروه به ۶.۷ میلیارد یور رسید. این گروه در سال گذشته ۴۲۶ میلیون یورو، به عنوان درآمد خالص از «فعالیت های بانکداری» کسب کرد.

فعالیت‌های این بانک، ‌ بانکداری خصوصی، ‌ تامین مالی، مشارکت بانکی، خدمات مشاوره‌ای در تامین مالی و مدیریت ثروت است. ۶۰ درصد سهام این بانک خصوصی (خانوادگی) است. سه نکته عمده در فعالیت‌های بانک «بی اچ اف» همکاری بلند مدت با شرکا و مشتریان، اختصاص داشتن‌ ۳۰ درصد از سرمایه شرکت به کارکنان و تخصیص ۲۰درصد از درآمد بانک برای تحقیق و توسعه و حوزه آی تی است.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۹/۱۵
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی