فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها
  •  یکشنبه / ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ / ۰۹:۰۳
  •  دسته‌بندی: فرامنطقه ای
  •  کد خبر: 96032815623
  •  خبرنگار : 71402

چشم‌انداز کسب اکثریت در انتظار حزب ماکرون در انتخابات پارلمانی فرانسه

فرانسه

رای دهندگان فرانسوی امروز (یکشنبه) برای شرکت در دور دوم انتخابات پارلمانی که انتظار می‌رود اکثریت را به حزب امانوئل ماکرون اختصاص دهد، به پای صندوق‌های رای می‌روند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه در صورت کسب اکثریت می‌تواند دومین پیروزی انتخاباتی خود را پس از برنده شدن در انتخابات ریاست جمهوری از آن خود کند و دست به اصلاحات عمیق اجتماعی و اقتصادی بزند.

تنها یک ماه پس از آنکه رهبر 39 ساله کاخ الیزه جوان‌ترین رئیس کشور در تاریخ مدرن فرانسه شد، نظرسنجی‌ها نشان داد که حزب میانه‌رو او موسوم به "جمهوری به پیش" 75 تا 80 درصد کرسی‌ها در پارلمان را به دست می‌آورد.

با این وجود احتمال می‌رود مشارکت مردمی به حد بی‌سابقه‌ای کاهش داشته باشد که ممکن است این نشان دهنده خستگی رای دهندگان از هفت ماه کمپین و رای گیری باشد اما این امر همچنین می‌تواند نشان دهنده خشم مردم از سیاستمدارانی باشد که نهایتا می‌توانند تلاش ماکرون برای اصلاحات را پیچیده کنند.

رقبای اصلی حزب ماکرون می‌گویند انتظار دارند که حزب جمهوری به پیش اکثریت کرسی‌ها را به دست آورد و از رای دهندگان خواسته‌اند تا اختلاف آرا را تا جایی که می‌توانند کاهش دهند. آنها تاکید دارند که در غیر این صورت بحث و رایزنی‌های دموکراتیک خفه می‌شود.

تازه‌ترین نظرسنجی‌های انتخاباتی نشان می‌دهد که رای دهندگان گرچه اکثریت را از آن ماکرون می‌کنند اما در واقع امید دارند تا اپوزیسیون قدرتمندی نیز در پارلمان ایجاد شود.

انتظار می‌رود حزب محافظه‌کار "جمهوری‌خواهان" به بزرگترین گروه اپوزیسیون در پارلمان فرانسه تبدیل شود اما نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد آنها نمی‌توانند بیش از 90 تا 95 کرسی از مجموع 577 کرسی را کسب کنند.

همچنین انتظار می‌رود برخی از قانونگذاران جمهوری‌خواه گروه مجزایی را برای حمایت از ماکرون تشکیل دهند. از سوی دیگر حزب سوسیالیست که تا ماه گذشته حکومت را در فرانسه در دست داشت با شکست تحقیرآمیزی روبروست و انتظار می‌رود بیش از 25 تا 35 کرسی به دست نیاورد.

از سوی دیگر این نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد حزب راست افراطی جبهه ملی فرانسه بین یک تا شش کرسی به دست می‌آورد. انتظار می‌رود مارین لوپن، رهبر این حزب افراطی جزء برندگان انتخابات باشد.

حوزه‌های رای‌گیری از ساعت 8 صبح به وقت محلی آغاز به کار می‌کنند و تا ساعت 6 عصر در شهرهای کوچک متوسط و 8 شب در پاریس و سایر شهرهای بزرگ به کار خود ادامه می‌دهند. در آن زمان نظرسنجی‌ها برآورد نتایج اعلام می‌کنند و نتایج رسمی پس از پایان رای‌گیری به تدریج اعلام می‌شود.

انتهای پیام

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۳/۲۸
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی