فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها
پنجشنبه, ۲۹ تیر ۱۳۹۶، ۰۸:۵۸ ب.ظ

فرانسه در صدر ۵ قدرت نرم برتر جهان+نمودار

فرانسه در صدر ۵ قدرت نرم برتر جهان+نمودار

شناسه خبر: 1469751 سرویس: بین الملل
امانوئن ماکرون

جوان بودن ماکرون و عدم وابستگی او به احزاب سنتی فرانسه در رتبه بندی قدرت‌های نرم برتر بی تاثیر نبوده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از یورونیوز، بر اساس تازه ترین ارزیابی مرکز دیپلماسی عمومی دانشگاه کالیفرنیای جنوبی و دفتر ارتباطات پرتلند فرانسه قوی‌ترین «قدرت نرم» جهان است. بریتانیا و آمریکا نیز به ترتیب دوم و سوم هستند.

بر اساس این گزارش که 30 قدرت نرم جهان را رتبه بندی کرده، بریتانیا رتبه سال 2016 خود را حفظ کرده اما آمریکا با دو رتبه سقوط سومین قدرت نرم جهان است. این برای نخستین بار است که فرانسه به عنوان پرنفوذترین قدرت جهان شناخته می شود. به نظر می رسد روی کار آمدن امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه، خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا از مهمترین عوامل صعود فرانسه از رتبه 5 به رتبه نخست است. در مقابل و سیاست‌های دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده موجب سقوط این کشور از رتبه اول به سوم شده است.

در این ارزیابی عوامل مختلفی مانند قدرت اقتصادی، نفوذ فرهنگی و سیاسی در عرصه بین المللی در نظر گرفته می شود، در مقابل قدرت نظامی هیچ تاثیری در تعیین «پرنفوذترین کشور جهان» ندارد. به این منظور متغیرهای مختلف از جمله شبکه دیپلماتیک کشور، نفوذ در حوزه دیجیتال (مانند شبکه‌های اجتماعی) و حتی نحوه پذیرش گردشگران مورد بررسی قرار می گیرند.

نویسندگان گزارش تاکید کرده‌اند که صعود فرانسه به رتبه نخست «با در نظر گرفتن پیشینه تاریخی و شبکه پرقدرت دیپلماتیک این کشور، که یکی از بهترین در جهان است، بود.» همچنین علیرغم حملات تروریستی در فرانسه که از سال 2015 تا کنون موجب کشته شدن 230 نفر شده این کشور همچنان با بیش از 82 میلیون گردشگر نخستین مقصد گردشگری در دنیاست. علاوه بر این‌ها جوان بودن ماکرون و عدم وابستگی او به احزاب سنتی فرانسه در این رتبه بندی بی تاثیر نبود.

از دید جوزف نای، تئوریسین نظریه «قدرت نرم» و استاد دانشگاه هاروارد «اروپا توانسته است بار دیگر اعتماد جهانی را جلب کند، کشورهای آسیایی هم پیشرفت‌هایی به دست آورده اند.» او همچنین تاکید کرد که شعار دونالد ترامپ یعنی «اول آمریکا» از نفوذ این کشور در عرصه جهانی کاسته است و سقوط رتبه ایالات متحده بر همین اساس توجیه می شود.

انتهای پیام/

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۴/۲۹
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی