فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها

مشاور وزیر صنعت: ما به آنچه می‌خواستیم مثل خرید هواپیما و شراکت با توتال رسیده‌ایم

دلیلِ کند شدن ورود سرمایه خارجی به ایران بعد از برجام، متصل نبودن سوئیفت است

احمد پورفلاح گفت: تا وقتی تبادل پول به راحتی انجام نشود، سرمایه‌گذار خارجی نمی‌تواند پول را به کشور بفرستد، حتی اگر به ایران اعتماد کند. اگر این مشکل باقی بماند نهایتا منجر به بی‌اعتمادی سرمایه‌گذاران هم می‌شود.

به گزارش «نود اقتصادی»، احمد پورفلاح، مشاور وزیر صنعت و عضو اتاق بازرگانی با بیان اینکه مهم‌ترین عاملی که به‌رغم استقبال اولیه خارجی ها، باعث کند شدن سرمایه‌گذاری در کشور است بحث سوئیفت است گفت: تا وقتی تبادل پول به راحتی انجام نشود، سرمایه‌گذار خارجی نمی‌تواند پول را به کشور بفرستد، حتی اگر به ایران اعتماد کند. اگر این مشکل باقی بماند نهایتا منجر به بی‌اعتمادی سرمایه‌گذاران هم می‌شود.
وی افزود: با مذاکراتی که اخیرا صورت گرفته‌به نظر می‌رسد که مشکلات بانکی ما با کشورهای مختلف گام به گام در حال مرتفع شدن است

پورفلاح اضافه کرد: بنابراین نگرانی برای جذب سرمایه وجود ندارد و شاهد تمایل سرمایه‌گذاری شرکت‌های خارجی در ایران هستیم که ناشی از توجیه سودآوری سرمایه‌گذاری در ایران در مقابل شرایط رکود در اروپا است. با توجه به تمام این شرایط، و آسودگی خاطر نسبت به روابط کشور با اروپا، باید تنها به فکر ضربه‌گیرهایی برای مقابله با تحریم‌های آمریکا باشیم. بهترین ضربه‌گیر برای ایران صبوری، بردباری، جلوگیری از عصبیت و حفظ و گسترش ارتباط با کشورهای دیگر به ویژه کشور‌های اروپایی است.
عضو اتاق بازرگانی ادامه داد: به تدریج آمریکا هم به این نتیجه خواهد رسید که برجام یک سناریوی برد-برد بوده است. ‌اکنون هم عملا اتفاق خاصی از طرف آمریکا رخ نداده و جز توصیه و مصوبه کنگره و اقداماتی از این دست، اتفاقی نیفتاده که بر اقتصاد ما اثرگذار باشد. ما به آنچه می‌خواستیم مثل خرید هواپیما، فروش نفت، جذب سرمایه‌گذاری و شراکت با شرکت‌هایی چون توتال، رسیده‌ایم. بنابراین باید از برخوردهای تند و بهانه‌ساز پرهیز شود.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۵/۱۰
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی