هیات عالی نظارت بر قراردادهای نفتی قرار داد توتال را تایید کرد
سخنگوی دولت یازدهم در آخرین نشست خبری:
هیات عالی نظارت بر قراردادهای نفتی قرار داد توتال را تایید کرد
سخنگوی دولت یازدهم اعلام کرد :هیات عالی نظارت بر قراردادهای نفتی به اتفاق آرا قرارداد توتال را تایید کرد.
به گزارش ایسنا، محمد باقر نوبخت در آخرین نشست خبری خود در کسوت سخنگوی دولت یازدهم ،افزود:قرارداد توتال دنباله قرارداد طولانی مدت هیات دیپلماتیک ایران با شش کشور است. اگر از این فرصت استفاده نکنیم چرا آنهمه برای مذاکرات هسته ای تلاش کردیم؟
نوبخت همچنین در واکنش به برخی اظهارنظرها درباره عمکرد تیم اقتصادی دولت یازدهم تصریح کرد: تیم اقتصادی دولت قرار بود رکود را به رشد بالا و تورم بالا را کاهش دهد. حالا باید بر اساس آمار و ارقام درباره عملکرد این تیم قضاوت کرد.
وی درباره اعضای کابینه دوازدهم نیز گفت: تهیه لیست کابینه تقریبا در مراحل پایانی است، این فرایند خیلی خوب در حال انجام است. رئیس جمهور متعهد است از بهترین ها، هماهنگ ترین ها و مناسب ترین چهره ها دعوت کند، البته ملاحظات و فاکتورهایی مختلف در گزینش یک همکار توسط رئیس جمهور لحاظ می شود که قابل درک است.
این خبر تکمیل میشود.
+
رییس کمیسیون انرژی خبر داد؛
تایید قرارداد توتال در هیات نظارت بر منابع نفتی / گزارش بررسیها تقدیم رهبری و سران قوا میشود
رییس کمیسیون انرژی مجلس، از تایید قرارداد توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی بین ایران و توتال فرانسه در هیات عالی نظارت بر منابع نفتی خبر داد.
به گزارش ایلنا، فریدون حسنوند با اشاره به نشست هیات عالی نظارت بر منابع نفتی برای بررسی قرارداد ایران و توتال اعلام کرد: پس از پنج جلسه بحث و بررسی بر روی مفاد قرارداد توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی بین ایران و توتال، این قرارداد در جلسه روز دوشنبه ۹ مرداد ماه به تایید رسید.
او تصریح کرد: برای بررسی قرارداد با توتال افرادی که متخصص قراردادها هستند، همانند کارشناسان وزارت نفت و رییس هیات هفتنفره تطبیق الگوی قراردادها که مسئولیت آن برعهده آقای فروزنده است، حضور داشتند و همچنین مجلس و دادستانی کل کشور این قرارداد را بررسی کردند.
رییس کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه هیات عالی نظارت بر منابع نفتی بهصورت مستمر بر اجرای قرارداد ایران و توتال نظارت می کند، اظهار داشت: ازسوی دیگر مقرر شده که برخی دغدغهها و نگرانیها که در قرارداد ایران و توتال وجود دارد، در آینده مدنظر قرار گیرد تا برخی نگرانیها برطرف شود.
حسنوند که با خانه ملت گفتوگو میکرد، یادآور شد: در نشست روز دوشنبه برخی مواردی که به نوعی منافع کشور را تامین کرده و از سوی دیگر مسائل محرمانگی و رازداری و بررسی قرارداد پیش از انعقاد مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در قراردادهای آینده برخی اشکالات قانونی در مصوبات مجلس برطرف میشود تا قراردادها با اطمینان خاطر بیشتری به مرحله امضا و اجرا برسد، تصریح کرد: مقرر شد گزارش هیات عالی نظارت بر منابع نفتی جهت استحضار مقام معظم رهبری و سران سهقوه برای آنها ارسال شود تا در جریان بررسیها و قرارداد قرار گیرند.