فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها
چهارشنبه, ۱۱ مرداد ۱۳۹۶، ۰۹:۲۴ ب.ظ

لزوم بروزرسانی دانش نیروی انسانی

کدخبر: 11954

لزوم بروزرسانی دانش نیروی انسانی

صبا رضایی / روزنامه‌نگار

یکی از مشکلات اصلی گردشگری، خدمات‌رسانی نامناسب نیروی‌انسانی است. به‌طورکلی کیفیت خدمات‌رسانی در حوزه‌های مختلف گردشگری ایران به خوبی کشورهای توسعه‌یافته و پیشرو در گردشگری نیست.

یکی از مهم‌ترین دلایل در این زمینه آموزش نامناسب به این افراد است. اگرچه در رشته‌هایی مانند هتلداری به جز زبان انگلیسی، واحدهایی برای زبان فرانسه و آلمانی تدریس می‌شود، اما متاسفانه کیفیت آموزش این زبان‌ها در حد زبان انگلیسی دوران دبیرستان بوده و فارغ‌التحصیلان به سختی می‌توانند جمله‌ای را به زبان فرانسه یا آلمانی بگویند.

از سوی دیگر سرفصل‌های درسی از نظر کارشناسان و متخصصان گردشگری روزآمد نیست و این امر موجب می‌شود نیروی‌انسانی از دانش روز دنیا بی‌بهره باشد. همچنین واحدهای درسی و درس‌های ارائه شده در رشته‌های مرتبط با گردشگری باید براساس استانداردهای روز دنیا باشد و نباید دانشی که در کشورمان تدریس می‌شود عقب‌تر از دانش روز گردشگری باشد.

به این منظور نیاز است استادان و مدرسان رشته‌های مرتبط با گردشگری همواره اطلاعات خود را بروزرسانی کرده و دانشکده‌های گردشگری نیز خود را با استانداردهای سازمان‌های بین‌المللی همچون سازمان جهانی گردشگری تطبیق دهد.

البته تمامی تقصیرها را نباید بر گردن نظام آموزشی گذاشت. نیروی انسانی و به ویژه راهنمایان گردشگری باید اطلاعات کافی در زمینه تاریخ و طبیعت مقصدهایی که تورهای سفر را به آنجا راهنمایی می‌کنند، داشته باشند تا بتوانند خدمات‌رسانی خوبی به گردشگران به ویژه گردشگران خارجی داشته باشند.

جای تاسف دارد در کشوری با قدمت و پیشینه چندهزارساله و جاذبه‌های تاریخی بسیار راهنمایان سفر و دیگر نیروی‌انسانی فعال در گردشگری اطلاعات کافی درباره مکان‌های تاریخی کشور نداشته باشند. یکی از مواردی که پس از فارغ‌التحصیلی نیروی انسانی موجب بروزرسانی و افزایش دانش آنها می‌شود دوره‌های آموزشی ضمن خدمت است. این دوره‌ها می‌توانند دانش روز را در اختیار نیروی‌انسانی گردشگری بگذارند تا اطلاعات آنها از دنیا عقب‌تر نباشد.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۵/۱۱
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی