فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها


جمعه، 13 مرداد 1396 - 14:57
انتقال نیمار از بارسا به پاریس و ما خوشه چینان تاریخ!
  

کانال تلگرامی فانوس نوشت:

دلارهای نفتی ناصر الخلیفی،شیخ ثروتمند قطری بالاخره کارخودش را کرد و نیمار با قرار داد222میلیون دلاری (چیزی حدود900میلیارد تومان) از بارسلونا به پاری سن ژرمن پیوست.

قراردادی که معادل است با جمع تولید ناخالص داخلی 5کشور آخر سازمان ملل و برابر یک سوم فساد سه هزار میلیاردی کشور عزیزمان ایران.

پولی که میشد با آن وبا و گرسنگی و فقر را شاید در چند کشور آفریقایی ریشه کن کرد تا کودکی  اگر می میرد،حداقل از گرسنگی نمیرد.

اما حالا تنها سود این انتقال شاید این باشد که کودکان گرسنه در آفریقا می توانند در زیر چادرهای امدادی سازمان ملل فینال لیگ قهرمانان سال آینده را بین هم تیمی های نیمار در تیم

پاریسی و هم بازی های سابقش در بارسا مشاهده کنند و این تنها جذابیت و حسن این انتقال برای این کودکان است!درست مثل ما!

میلیاردها دلار در دنیا سالانه اینگونه برای اینکه پول ،پول می آورد هزینه می شود -هزاران تن و گندم و غذا در دریاها ریخته میشود و تعداد گرسنگان جهان زیادتر می شود.جهان نگران پس از روبرت مالتوس ،دیگر اضطراب کمبود غذا ندارد تا سفقی از جمعیت متناسب با غذای موجود در تئوری های جمعیت شناسی بدهد. تولید غذا در جهان پسا صنعتی فراوان است حالا دیگر بیش از یک قرن است که در جهان غذا برای سیر کردن گرسنگان نه تنها کم نست بلکه زیاد هم هست،وهمچنین ثروت برای زدودن فقر نیز نه تنها کم نیست بلکه آن هم زیاداست، مهم توازن و توزیع آن است.

وجه مهم سرمایه داری همین است منابع و امکانات هست اما ساختار چنین سیستمی این است که فقیر، فقیر بماندو ثروتمند ثروتنمدتر شود...

حالا دیگر کسی مزرعه ها را شلخته،شلخته درو نمی کند تا چیزی نصیب خوشه چین ها شود!

   
  
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۵/۱۳
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی