فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها
شنبه, ۲۱ مرداد ۱۳۹۶، ۰۹:۵۱ ق.ظ

۶۰۰ هزار آواره سوری به کشورشان بازگشتند

جمعه ۲۰ مرداد ۱۳۹۶۲۲:۲۸











آژانس آوارگان سازمان ملل متحد از بازگشت بیش از ۶۰۰ هزار آواره سوری به کشورشان خبر داد.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری شین هوا، آژانس آوارگان سازمان ملل متحد امروز (جمعه) اعلام کرد بین ماههای ژانویه تا ژوئیه امسال بیش از 600 هزار آواره سوری به کشورشان بازگشته اند، این درحالی است که شهرک ها و شهرهای سوریه نمی توانند پذیرای این تعداد از آوارگان باشند.

بر این اساس، «اولیویا هیدون» (Olivia Headon )، سخنگوی سازمان بین المللی مهاجرت گفت در فاصله ماههای ژانویه تا ژوئیه امسال، 602 هزار و 759 آواره سوری به کشورشان بازگشتند و پیش بینی می شود این میزان از کل آمار سال گذشته میلادی که تعداد آن 685 هزار و 662 نفر اعلام شده بود، فراتر رود.

سازمان بین المللی مهاجرت اعلام کرد این سازمان با همکاری شرکای خود دریافته است افرادی که در حال بازگشت به شهرهای خود هستند (84 درصد)، در داخل سوریه آواره شده اند.

مابقی آوارگان دیگر (16 درصد)، از کشورهای ترکیه، لبنان، اردن و عراق به کشورشان بازگشته اند و بیشتر آوارگانی که از ترکیه و اردن به کشور بازگشته اند، از ساکنان شهرهای حلب و الحسکه هستند.

هیدون گفت :« حدود 27 درصد از افراد آواره اعلام کرده اند که آنها نمی توانند از اموال و دارایی های خود نگهداری کنند و 25 درصد نیز اعلام کرده اند که اوضاع اقتصادی در منطقه زندگی شان خوب و ایده آل است. »

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۵/۲۱
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی