فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها
سه شنبه, ۲۴ مرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۵۷ ق.ظ

تحلیلی فرانسوی از سیاست خارجی ترامپ

رادیو بین المللی فرانسه: چین اجازه سرنگونی حکومت کره شمالی را نخواهد داد

تهران- ایرنا- رادیو بین المللی فرانسه گزارش داد: تنش سیاسی میان آمریکا و کره شمالی به اوج خود رسیده است و در حالی که چین متحد بزرگ تجاری و سیاسی پیونگ یانگ دو کشور را به آرامش دعوت می کند، همواره بطور تلویحی بر حمایت از کره شمالی تاکید دارد.

به گزارش ایرا، رادیو بین المللی فرانسه (R.F.I) افزود: چین، متحد اصلی سیاسی و تجاری کره شمالی، که از آغاز بحران میان این کشور و آمریکا، طرفین را به آرامش دعوت می‌کند، چندی پیش بطور تلویحی به هر دو طرف درگیر هشدار داد و آنان را به خودداری از آغاز درگیری نظامی دعوت کرد. موضع مقامات چین کاملا مشخص است. پکن نمی‌تواند نه واشنگتن و نه پیونگ یانگ را به عقب نشینی وادارد، اما ازمنافع خود با تمام قدرت دفاع خواهد کرد. 
دولت چین، که در سال‌های اخیر همواره در حفظ متحدان سنتی و برقراری مناسبات گسترده با جهان گام برداشته است، ناخرسندی خود را، از یکسو از آزمایش های موشکی و اتمی کره شمالی و از سوی دیگر از مواضع تُند وخصمانه آمریکا و کره جنوبی پنهان نمی‌کند. این کشور از سال ٢٠٠٦ به این سو به تمام قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل درباره کره شمالی رای داده است و اینک با اعلام موضعی هر چند غیر رسمی به این کشور هشدار می‌دهد از هرگونه رفتار ماجراجویانه پرهیز کند.
در واقع باید گفت در صورتی که کره شمالی به پرتاپ موشک‌هایی دست زند که تهدیدی برای خاک آمریکا به حساب آید و هدف پاسخ آمریکا قرار گیرد، چین بیطرف خواهد ماند؛ در صورت بمباران کره شمالی توسط جنگنده های آمریکا به منظور سرنگونی رژیم و تغییر نظام سیاسی کره شمالی، چین به مقاومت خواهد پرداخت.
چین نگران آن است که بحران کنونی به هجوم پناهجویان کره‌ای به شمال شرقی این کشور و از هم پاشیدنِ کره شمالی منجر شود و این تحولات به وحدت دو کره به عنوان کشور واحدِ متحد آمریکا بینجامد.
در واقع باید گفت که شبه جزیره کره محل همگرایی منافع راهبردی تمام طرفین حاضر در منطقه است و هیچیک نباید برای تسلط مطلق بر این سرزمین تلاش کند.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا پیش از این از کره شمالی خواسته بود به پرتاپ موشک‌های بالستیک و تهدیدات لفظی خاتمه دهد و گرنه با «خشم و آتش» آمریکا روبرو خواهد شد. رهبر کره شمالی نیز در پاسخ گفت که رئیس جمهوری آمریکا عقل خود را از دست داده است. 
اروپام**9041**مترجم: منوچهر جعفری **انتشار: زهرا هژبری

انتهای پیام /* 
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۵/۲۴
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی