فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها

 

۹۶/۰۵/۲۷ :: ۰۳:۳۵

خبرگزاری فارس:

حمایت ترامپ از اعمال خشونت علیه مسلمانان به بهانه حملات بارسلون

رئیس‌ جمهوری آمریکا ساعاتی پس از حملات تروریستی بارسلون، دولت‌های اروپایی را به اعمال سیاست مشت آهنین علیه مسلمانان دعوت کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا ساعاتی پس از حملات تروریستی بارسلون، دولت‌های اروپایی را به اعمال سیاست مشت آهنین علیه مسلمانان برای توقف اینگونه حملات دعوت کرد.

در حمله پنج‌شنبه یک خودروی ون به منطقه‌ای مملو از عابران پیاده در مرکز شهر بارسلون، 13 نفر کشته و بیش از 100 نفر مجروح شدند؛ داعش مسئولیت این حمله را قبول کرده است.

ترامپ به مناسبت این حمله، در صفحه توئیتری‌اش نوشت: «بروید و مطالعه کنید که ژنرال پرشینگ آمریکایی، پس از دستگیری تروریست‌ها با آنان چه کرد. (او کاری کرد که) تا 35 سال اثری از اسلام رادیکال نبود

ژنرال «جان ژورف پرشینگ» مشهور به جَک سیاه، در اولین سال‌های قرن بیستم و پس از پیروزی آمریکا بر اسپانیا در جنگ فیلیپین، فرماندار منطقه مسلمان‌نشین «مورو» در جنوب این کشور شد.

بومی‌های مسلمان پس از استیلای آمریکایی‌ها، بر آنها شوریدند که در این درگیری‌ها، چند هزار نفر از طرفین و عمدتاً غیرنظامیان بومی، کشته شدند.

بر اساس افسانه مورد علاقه نژادپرست‌های آمریکایی که بارها از سوی مورخین رد شده، ژنرال پرشینگ برای آرام کردن شورشی‌ها، 50 نفر از آنان را دستگیر کرد و دستور قتل 49 نفر با تیرهای آغشته به خون خوک را صادر کرد.

نژادپرستان می‌گویند نفر پنجاهم روایت تلخی از ماوقع را برای دیگر شورشی‌ها بازگو کرد و برای 35 سال، در آن ناحیه آرامش حکم‌فرما شد.

ترامپ در حالی این مسئله را مطرح کرده است که این روزها به دلیل حمایت از سفیربرترپندارهای آمریکایی در رویارویی خونین با معترضین در شارلوتس‌ویل، در معرض انتقادات جدی قرار دارد.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۵/۲۷
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی