فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها

چه عاملی جوانان اروپایی را به حملات تروریستی ترغیب می‌کند؟

شناسه خبر: 1497857 سرویس: بین الملل
یونس ابویعقوب عامل حمله بارسلونا

یک کارشناس ارشد مسائل تروریسم به تحلیل دلایل گرایش برخی جوانان اروپایی به گروه‌های تروریستی و انجام عملیات

 در کشورهای خودشان پرداخته است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، یک کارشناس ارشد مسائل ضد تروریسم در فرانسه گفته که اسلام عامل انگیزش عاملان حملات تروریستی در کشورهای اروپایی نیست. 

به گزارش هاآرتص، «اولیور ری»، کارشناس فرانسوی مبارزه با تروریسم با اشاره به حمله چند ماه پیش «سلمان عابدی»، عامل انتحاری حمله منچستر که 22 نفر را کشت، می‌گوید که زندگی او با یک مزیت آغاز شد: او به همراه پدر و مادرش از چنگ حکومت «معمر القذافی»، دیکتاتور لیبی گریخت و برای یک زندگی جدید ساکن بریتانیا شد.

به گفته این کارشناس فرانسوی، همین  جابجایی مکانی بود که دو دهه بعد وی را به یک تروریست و عامل انتحاری تبدیل کرد. 

«روی» گفته حدود 60 درصد از عاملان حملات تررویستی در اروپا کسانی هستند که از کشور زادگاهشان جدا شده‌اند اما نتوانسته‌اند در جوامع غرب عجین شده و با آن یکپارچه شوند.  

وی می‌گوید آنها در معرض نوعی «فرایند فرهنگ‌زدایی» قرار می‌گیرند که باعث گسستگی‌شان هم از جوامع اروپایی و هم از فرهنگ کشور زادگاهشان می‌شود. ماحصل این فرایند، یک «خلأ هویتی» خطرناک است که با «تمایلات افراط‌گرایی خشن» پر می‌شود. 

الگویی که در میان بسیاری از عاملان حملات تروریستی دیده می‌شود سرگردانی هویتی‌شان قبل از جذب به گروه‌های خشونت‌بار است؛ آنها از یک طرف، به دلیل مهاجرت‌ از اعضای فرهنگ اولیه‌شان رانده می‌شوند و از طرف دیگر از پیوستن به فرهنگ جدید کشور غربی می‌مانند.

این تحلیل در شرایطی مطرح شده که یک جوان 22  ساله مراکشی تبار به نام «یونس ابویعقوب» روز پنجشنبه با یک وانت ون به خیابان «لا رامبلا» در شهر بارسلون اسپانیا حمله کرد. این حمله 14 کشته و بیش از 100 زخمی به جا گذاشت. 

انتهای پیام/

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۵/۳۰
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی