فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها

کشورهای آفریقایی و اروپایی روند مهاجرت به اروپا را بررسی کردند

تهران - ایرنا - خبرگزاری فرانسه روز دوشنبه گزارش داد که رهبران 7 کشور آفریقایی و اروپایی امروز / دوشنبه/ در یک نشست مدیریت بحران، راه های کاهش روند مهاجرت از آفریقا به اروپا را بررسی کردند.

براساس این گزارش، رهبران کشورهای آفریقایی چاد، نیجر، لیبی، فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا و نیز رییس شورای سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز با تشکیل یک نشست کوچک از سران دو قاره در پاریس موسوم به نشست 'جی-4' درباره موضوع بحران مهاجران آفریقایی در اروپا بحث و گفت وگو کردند.
در نشست امروز پاریس، امانوئل مکرون، رئیس جمهوری فرانسه، به همراه انگلا مرکل، صدراعظم آلمان، ماریانو راخوی و پائولو جنتیلونی، نخست وزیران اسپانیا و ایتالیا و نیز فدریکا موگرینی، دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا با ادریس دبی و ممدو یوسفو، رؤسای جمهور چاد، نیجر و نیز فائض السراج نخست وزیر دولت وحدت ملی لیبی که از قرار کشورش اصلی ترین مسیر ترانزیت برای مهاجرت از خاورمیانه به اروپا به شمار می آید، بحران این مهاجران و یافتن راه حلی مناسب برای حل آن را بررسی کردند.
این درحالی است که بنا بر تخمین سازمان ملل متحد در سال جاری میلادی 2017 (که هشت ماه از آن گذشته است)، حدود ۱۲۵ هزار مهاجر از راه دریای مدیترانه خود را به ایتالیا رسانده و از آنجا راهی دیگر کشورهای اروپایی شده اند.
در همین بازه زمانی حدود دوهزار و 400 تن در تلاش برای رسیدن به اروپا، جان خود را از دست داده اند.
اگرچه در این نشست، رییس جمهوری فرانسه بر تشدید کنترل مرزی و افزایش گشت زنی در مدیترانه تاکید داشت، اقدامی که با توجه به جنگ داخلی لیبی امری دشوار تلقی می شود، اما دیگر رهبران اروپایی به کشورهای آفریقایی پیشنهاد داده‌اند تا در قبال دریافت کمک، به روند ورود مهاجران اقتصادی و همچنین پناهجویان به اروپا یاری رسانند.
آنگلا مرکل صدراعظم آلمان در این‌باره گفته است که او می‌خواهد با مقام‌های لیبی در این‌باره همکاری شود تا از جمله نیروهای امنیتی ساحلی آن کشور مانع از انجام سفرهای خطرناک مهاجران از طریق دریا شوند.
خاورم 1378**1144
مترجم علی نصیری** انتشار دهنده: علیرضا جباری

انتهای پیام /* 
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۶/۰۶
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی