فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها

وزیر خارجه فرانسه: ثبات در لیبی به نفع لیبی، فرانسه و همسایگان آن است

الجزیره-ایرنا- «جان اف لودریان» وزیر خارجه فرانسه امروز /دوشنبه/ در کنفرانس مطبوعاتی با «محمد سیالة »همتای لیبیایی خود در طرابلس گفت: ثبات در لیبی به نفع لیبی، فرانسه و همسایگان آن است و فرانسه از راه حل سیاسی در لیبی حمایت می کند.

به گزارش ایرنا و به نقل از پایگاه خبری«الوسط»، لودریان تاکید کرد: فرانسه از طریق ارتباط با گروه های سیاسی مختلف در لیبی سعی می کند بحران در لیبی هر چه زودتر به پایان برسد.
وی افزود: پس از دیدار از طرابلس ، به دو شهر مصراته و بنغازی می روم تا با دیگر گروه های لیبیایی در خصوص این بحران گفت و گو نمایم و سعی خواهم کرد تا از این طریق گروه های مختلف لیبیایی را به هم نزدیک کند.
وزیر خارجه فرانسه صبح امروز وارد طرابلس شد.
«امانوئل مکرون» رئیس جمهوری فرانسه سوم مرداد گذشته، «فایز السراج» رئیس دولت وفاق ملی و ژنرال «خلیفه حفتر» فرمانده ارتش لیبی را به پاریس دعوت کرد . پس از دیدار این دو شخصیت لیبیایی در پاریس اعلام شد، طرفین در خصوص ضرورت یافتن راه حل سیاسی برای حل بحران موجود، برگزاری انتخابات در لیبی و آتش بس با هم به توافق رسیدند و در نتیجه پس از این دیدار، نوعی خوشبینی در خصوص اوضاع لیبی به وجود آمد؛ هر چند برخی تحلیلگران و کارشناسان سیاسی از جمله «عبدالباری عطوان» تحلیلگر عرب تاکید کردند که این نشست مطلب تازه ای در بر نداشته و محکوم به شکست است.
حال که کمی بیش از یک ماه از این توافق گذشته است، تنش میان این دو شخصیت افزایش یافته و ژنرال حفتر چند روز پیش به نیروهای تحت فرمان خود دستور داد با دولت وفاق ملی همکاری نکنند و تاکید کرد در مناطق تحت کنترل ارتش، اجازه فعالیت به دولت وفاق ملی نمی دهد و در نتیجه می توان گفت نشست پاریس نتیجه ای در برنداشته است.
از سوی دیگر دو روز پیش سه نفر از 9عضو شورای ریاست جمهوری لیبی با صدور بیانیه ای ،از فایز السراج رئیس این شورا و رئیس دولت وفاق ملی به شدت انتقاد کرده و او را به تک روی در تصمیم گیری ها متهم کردند.
این سه نفر تاکید کردند که از ژنرال حفتر حمایت می کنند.همچنین این روزها اخباری مبنی بر تشدید فعالیت داعش در اطراف شهر «سرت» منتشر می شود و در کل اوضاع در لیبی در حال بدتر شدن است.
لیبی از زمان سقوط حکومت «معمر قذافی» دیکتاتور سابق این کشور در سال 2011 دستخوش جنگ و ناآرامی است. 
اکنون دو دولت در این کشور وجود دارد: دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» در طرابلس که مورد حمایت جامعه جهانی است و دیگری دولت طبرق در شرق لیبی به ریاست «عبدالله الثنی» است که مورد تایید ژنرال «خلیفه حفتر» فرمانده نیروهای مسلح این کشور قرار دارد. 
پارلمان لیبی از دولت مخالف دولت وفاق ملی به ریاست عبدالله الثنی که در شرق این کشور مستقر است، حمایت می کند. 
به عقیده کارشناسان رقابت عوامل خارجی عامل اصلی تداوم بی ثباتی در لیبی است. 
دولت وفاق ملی از سوی اروپا، آمریکا، چندین کشور آفریقایی و سازمان ملل متحد به رسمیت شناخته شده است. 
ژنرال حفتر مورد تایید امارات ، مصر و عربستان است و این کشورها اخوان المسلمین را دشمن خود می دانند. 
خاورم **2041**1144خبرنگار:سیدشاهپور حسینی * انتشار دهنده: علیرضا جباری

انتهای پیام /* 
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۶/۱۴
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی