فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها

سخنگوی دولت فرانسه:وضعیت سیاسی ترکیه اجازه مذاکره برای پیوستن به اتحادیه اروپا را نمی‌دهد

تهران- ایرنا- تنها چند روز بعد از تصمیم دولت مرکل مبنی بر 'توقف' مذاکرات پیوستن آنکارا به اتحادیه اروپا،سخنگوی دولت فرانسه نیز روز چهارشنبه اعلام کرد 'وضعیت سیاسی' ترکیه اجازه 'پیگیری مذاکرات' برای پیوستن این کشور به اروپا را نمی‌دهد.

به گزارش رادیو فرانس انتر، 'کریستف کاستانر' درباره موضوع پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا گفت: دولت فرانسه معتقد است که در این باره، 'گفت‌وگو' باید پیگیری شود؛ اما در شرایط فعلی دیگر 'مذاکره‌ای' وجود ندارد.
سخنگوی دولت فرانسه با اشاره به اینکه 'ترکیه بخشی از تاریخ مشترک ماست' در ادامه تاکید کرد: 'اما یک چیز قطعی است: وضعیت سیاسی ترکیه در حال حاضر اجازه ادامه مذاکرات درباره پیوستن آنکارا به اتحادیه اروپا را نمی‌دهد.' وی درعین حال از این موضوع اظهار 'تاسف' کرده است.
مذاکرات جدی برای پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا از سال 2005 آغاز شده است. اما در یک سال گذشته و به ویژه پس از کودتای نافرجام ترکیه و زندانی شدن بسیاری از مقامات این کشور برخی کشورها و مقام‌های اروپایی موضوع عدم امکان پیوستن این کشور به اروپا را مطرح کردند. این اظهارات همواره با واکنش تند رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه مواجه شده است.
امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه نیز در جریان مبارزات انتخاباتی خود گفته بود که در این مذاکرات هیچ 'پیشرفتی' حاصل نشده است.
چندی پیش آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان در مناظره انتخاباتی با مارتین شولتز تاکید کرد که 'ترکیه نباید عضو اتحادیه اروپا شود.'
دو هفته پیش نیز وزیر امور خارجه آلمان گفته بود تا زمانی که اردوغان رهبری دولت را در دست دارد، کشورش عضو اتحادیه اروپا نخواهد شد.
در همین ارتباط، رئیس جمهوری ترکیه پیش از این گفته بود که کشورش نیازی نمی‌بیند 'به هر قیمتی' عضو اتحادیه اروپا شود و می‌تواند به جای آن بخشی از اتحادیه 'شانگهای' شود.
ترکیه و آلمان هر دو عضو پیمان آتلانتیک شمالی، ناتو، هستند. این کشور بیشتر از یک دهه است مذاکراتی را برای عضویت در اتحادیه اروپا آغاز کرده، که نه تنها نتیجه‌ای نداشته، بلکه اکنون احتمال آن کم‌تر از هر زمان دیگری ارزیابی می‌شود.
اروپام**9041**1908
مترجم: منوچهر جعفری ** ناشر : افشار دارابی

انتهای پیام /* 
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۶/۱۶
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی