فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها

23 شهریور آغاز مذاکرات آستانه/ حل سیاسی بحران سوریه موضع پاریس و مسکو

مسکو - ایرنا - وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که این کشور و فرانسه بر حل و فصل سیاسی-دیپلماتیک مسائل سوریه و ادامه مبارزه با تروریسم تاکید کردند.

به گزارش ایرنا، سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه امروز (جمعه) در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با ژان ایو له دریان همتای فرانسوی در مسکو، خاطرنشان کرد که دو طرف می خواهند مذاکرات سیاسی برای حل مساله سوریه در چارچوب نشست های آستانه و ژنو ادامه یابد و ششمین دور نشست سوری در پایتخت قزاقستان هم 13 ماه سپتامبر (23 شهریور) آغاز می شود.
وی ادامه داد: در مذاکرات امروز مساله سوریه در مرکز توجه قرار داشت و معتقدیم که در حل مساله پیشرفت های قابل توجهی به دست آمده است.
لاوروف با بیان اینکه سه منطقه امن در مناطق جنوب غرب، غوطه شرقی و حمص ایجاد شده است، اظهار کرد: نشست ششم سوری آستانه از 13 تا 15 سپتامبر برگزار می شود که امیدواریم در باره ایجاد منطقه چهارم امن در ادلب به توافق برسیم. 
وی ادامه داد: ایجاد منطقه امن در ادلب دشوارتر از دیگر مناطق امن است و به همین دلیل این اقدام بطول انجامیده است و پس از آن هم امکان بیشتری برای بهبودی اوضاع انسانی سوریه خواهیم داشت.
لاوروف گفت: در سه منطقه امن ایجاد شده، محموله های کمک های انسانی بدون مانع انتقال می یابد. این وضعیت به نیروهای ارتش سوریه و گروههای مسلح مخالف که توافق نامه آتش بس را امضا کرده اند، اجازه می دهد تلاش های خود را بر مساله مهم تر یعنی مبارزه با تروریسم و نخست داعش و جبهه النصره متمرکز کنند. 
وی افزود: نگرانی شرکای فرانسوی در مورد تروریست ها را می پذیریم که ممکن است از سوریه به کشورهای دیگر از جمله اروپایی، آسیای میانه و روسیه فرار و تهدیدهای جدید ایجاد کنند.
وزیر خارجه روسیه گفت: رویکرد ما کاملا آشکار است، تروریست ها باید کامل نابود شوند و نباید به آنها اجازه داده شود خود را پنهان کنند. 
وی ادامه داد: با طرف فرانسوی در خصوص پیشبرد روند حل و فصل سیاسی مسائل سوریه و کمک در این زمینه هم رای هستند. بر این باوریم که پس از نشست ششم آستانه، دور جدید مذاکرات ژنو آغاز می شود و استفان دیمیستورا نماینده دبیر کل سازمان ملل در امور سوریه نیز مقدمات آن را فراهم می کند. 
رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه در ادامه نیز با بیان اینکه در حل مسائل سوریه پیشرفت هایی حاصل شده است، گفت: نکته مهم این است که شرایط مذاکره از جمله در آستانه برای گفت و گوهای مستقیم میان هیات های دولت سوریه و مخالفان فراهم شده است.
وی همچنین از مذاکره با طرف فرانسوی در باره فعالیت دو کمیته انسانی و امنیتی گروه بین المللی حامیان سوریه اشاره و اظهار کرد: دو طرف علاقه مند به کاربرد موثرتر این ساز و کار هستیم و همچنین بر امکانات موجود به عنوان دو عضو دائمی شورای امنیت برای حل مسائل سوریه تاکید کردیم. 
مذاکرات آستانه که راهبرد آن پاییز سال گذشته در نشست مشترک وزیران امور خارجه ایران، روسیه و ترکیه در مسکو اعلام شد، تصمیم همگرایی سه کشور را برای کاهش دامنه درگیری ها، توافق جمعی مبارزه با تروریسم و همچنین برقراری آتش بس فراگیر در سوریه (از 10 دی ماه 95) در پی داشت که در قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل نیز تائید شده است. 
ایران، روسیه و ترکیه 14 اردیبهشت در چهارمین دور مذاکرات آستانه، تفاهم نامه ایجاد مناطق امن را در سوریه امضا کردند که در برگیرنده مناطقی در استان های ادلب، بخش هایی از حمص، غوطه شرقی، درعا و قنیطره با هدف کاهش خشونت ها است. 
توقف همه اقدام های جنگی بین طرف های مناقشه شامل نیروهای دولتی و معارضان پیوسته به آتش بس، تسهیل دسترسی ساکنان به کمک های انسانی، بازسازی زیرساخت ها، تامین شرایط ارائه کمک های پزشکی و بازگشت آوارگان نیز در این تفاهم نامه مورد تاکید قرار گرفته است. 
ایجاد کمربند امنیتی برای جلوگیری از بروز وقایع و حوادث از جمله برخوردهای جنگی بین طرف های مناقشه در امتداد مرزهای مناطق کاهش تنش، فعالیت ایستگاههای بازرسی و گذرگاهها همراه مقرهای ویژه نظارت بر آتش بس از دیگر تدابیر پیش بینی شده است. 
بر اساس این تفاهم نامه، همه تدابیر لازم در چارچوب تامین شرایط ایجاد مناطق امن برای تمامی طرف های مناقشه بکار گرفته می شود و همزمان مبارزه با داعش، جبهه النصره و همه گروههای مرتبط با آنها اعمال می شود و تلاش ها برای پیوستن گروه های معارض به آتش بس نیز ادامه می یابد. 
گروه کشورهای غربی-عربی ضدسوری به پیشگامی آمریکا از شش سال پیش با راهبرد سرنگونی حکومت سوریه سبب شدند، دهها هزار تروریست افراطی از کشورهای مختلف جهان به سوریه گسیل و از جنگ افزارهای پیشرفته، پول و حمایت های اطلاعاتی برخوردار شوند. 
این اقدام های ضدسوری سبب تشکیل دهها گروه تروریستی شد که افزون بر قتل عام و کشتار صدها هزار نفر در سوریه و عراق و همچنین ویرانی دو کشور، آوارگی میلیون ها عراقی و سوری را در پی داشته است، ولی گروه کشورهای غربی-عربی هنوز هم به حمایت از گروههای مسلح و تروریستی ادامه می دهند. 
اروپام*391 انتشار دهنده: هادی مولوی نیا

انتهای پیام /* 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۶/۱۸
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی