فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها
  • یکشنبه / ۱۶ مهر ۱۳۹۶ / ۱۵:۵۵
  •  دسته‌بندی: جهان ورزش
  •  کد خبر: 96071608556
  •  خبرنگار : 71460

گزارش خبرگزاری فرانسه از حضور زنان افغان در ورزشگاه‌ها

زنان افغان در ورزشگاه




خبرگزاری فرانسه در گزارشی درباره حضور زنان در ورزشگاه‌ها نوشته است.

به گزارش ایسنا و به نقل از خبرگزاری فرانسه، رقابت‌های لیگ مردان در افغانستان چندی است که از سر گرفته شده و در این بین حضور تماشاگران زن افغان نیز جلب توجه می‌کند. دانشجویان زن افغان از افرادی هستند که در قسمت مربوط به زنان در ورزشگاه مرکزی کابل نشسته‌اند و از فرصت اندکی برای شادی در اجتماع استفاده می‌کنند.

یکی از تماشاگران زن افغان در جریان دیدار توفان و سیمرغ از لیگ فوتبال افغانستان به خبرگزاری فرانسه گفت: این‌جا زنان هیچ آزار و اذیتی نمی‌بینند و مکان خوبی برای ما است که در کنار خانواده باشیم. 

تماشاگران زن افغان در جایگاه ویژه‌ای کنار جایگاه VIP ورزشگاه می‌نشینند و بازی‌های تیم محبوبشان را از نزدیک می‌بینند. آنها برای ورود به این قسمت از قسمت مردانه ورزشگاه عبور می‌کنند. تصور این اتفاق در زمان طالبان که زن‌ها محدود به ماندن در خانه می‌شدند و همراه با بادیگارد و نگهبان به بیرون از خانه می‌رفتند غیر قابل باور است ولی حقیقت دارد.

این ورزشگاه نزدیک ورزشگاهی است که قبلا طالبان در آنجا اعدام‌های خود را انجام می‌داد و با بریدن جوارح و تیرباران افراد بین سال‌های ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۱ عرض اندام می‌کرد ولی الان زنان افغان می‌توانند ورزش کنند و در ورزشگاه‌ها حضور داشته باشند. 

زنان زیادی نیستند که در افغانستان به ورزشگاه می‌روند و در تلویزیون حضور دارند و تنها با اجازه همسر و خانواده می‌توانند در این ورزشگاه‌ها حضور داشته باشند. با این حال زنان افغان از این نظر آزادی بیشتری نسبت به همسایه‌های خود یعنی ایران و عربستان دارند.

با این حال این تجمعات اغلب مورد توجه گروه‌هایی بوده تا بتوانند افراد را قربانی کنند. پارسال انفجار بمبی نزدیک ورزشگاه به کشته شدن سه تن انجامید.

یکی دیگر از تماشاگران زن در پایان به خبرگزاری فرانسه گفت: درست است که ما امنیت زیادی در افغانستان نداریم ولی پا پس نمی‌کشیم و با قدرت ادامه می‌دهیم و ورزشی را که دوست داریم تماشا می‌کنیم.

انتهای پیام

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۷/۱۶
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی