فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها

نخست وزیر سابق فرانسه: ترک توافق هسته ای ایران توسط واشنگتن، آغازگر بحران مهم اتمی‌ خواهد بود

مادرید - ایرنا - «دومینیک دو ویلپن» نخست وزیر سابق فرانسه در دوره ریاست جمهوری «ژاک شیراک» ابراز نگرانی کرد که ترک توافق هسته ای ایران توسط «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا، موجب آغاز بحران مهم گسترش اتمی‌ در جهان شود.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از روزنامه اقتصادی 'لزکو' فرانسه، دو ویلیپن در مصاحبه ای در چارچوب پانزدهمین نشست گفت وگوی تمدن ها در رودس یونان که در روزهای جمعه و شنبه برگزار شد، گفت :تصمیم ترامپ برای گواهی نکردن توافق هسته ای 2015 با ایران و ارائه این تصمیم به کنگره، به احتمال زیاد پیامدهای عمیقی برای نظم بین المللی خواهد داشت.
وی اضافه نمود که اقدام مذکور ترامپ، پیامی زیانبار و منفی‌ به کره شمالی‌ ارسال می‌ کند.
به عقیده نخست وزیر سابق فرانسه که در سال 2013 در سازمان ملل متحد مخالفت شدید کشورش را نسبت به مداخله نظامی آمریکا در عراق اعلام کرده بود، این خطر وجود دارد که ایران بار دیگر در میان گروهی قرار داده شود که جرج بورش (رئیس جمهوری پیشین آمریکا) آن را 'محور شرارت' نامیده بود.
دو ویلپن افزود: نمی‌ توانیم از یک سو به دنبال راه حلی برای بحران کره شمالی‌ باشیم و از این کشور بخواهیم که به خواسته های بین المللی منع گسترش سلاح های اتمی‌ عمل کند و از طرف دیگر، ایرانی را که آژانس بین المللی انرژی اتمی‌ اعلام کرده که به خواسته های جامعه بین المللی عمل کرده است، نادیده بگیریم.
دومینیک دو ویلپن با یادآوری این نکته که از آغازکنندگان مذاکرات با ایران در سال 2003، بوده است، افزود: به عقیده من روشن است که ترک این توافق (توسط واشنگتن)، تهدید ایجاد بحران بسیار بزرگ گسترش اتمی‌ و خطر قرار گرفتن جهان در وضعیت جنگ حتی اتمی را‌ در پی دارد که نمونه آن را در بحران کره شمالی‌ می‌ بینیم.
اروپام *5*491**1486**ناشر: محسن شریفی**

انتهای پیام /* 
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۷/۱۷
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی