فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها

 

۱۳۹۶/۰۸/۰۵ :: ۱۹:۳۹

 مخالفت آلمان و فرانسه با اعلام استقلال کاتالونیا

خبرگزاری فارس: مخالفت آلمان و فرانسه با اعلام استقلال کاتالونیا

آلمان و فرانسه با اقدام جدایی‌طلبانه پارلمان کاتالونیای اسپانیا مخالفت کرده و می‌گویند که این منطقه را به عنوان بخشی مستقل از دیگر مناطق اسپانیا به رسمیت نخواهند شناخت.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، ساعاتی پس از اعلام استقلال منطقه کاتالونیا از سوی پارلمان این بخش از خاک اسپانیا، برلین و پاریس علیه این اقدام موضع گفتند.

دولت‌های آلمان و فرانسه اعلام کرده‌اند که کاتالونیا را به عنوان بخشی مستقل از دیگر بخش‌های اسپانیا به رسمیت نمی شناسند.

««امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه هم اعلام کرده که در اختلاف موجود میان مادرید و کاتالان‌ها، از دولت مرکزی اسپانیا پشتیبانی خواهد کرد.

امروز پارلمان کاتالونیا با تصویب قطعنامه استقلال، به صورت یک‌طرفه از دولت اسپانیا اعلام جدایی کرد.

نمایندگان کاتالونیا با 70 رای مثبت، 10 رای منفی و  2 رای ممتنع به جدایی از اسپانیا رای دادند. این درحالیست که بعضی از نمایندگان مخالف جدایی در این جلسه حضور نیافته بودند. کاتالونیا برای اعلام جدایی از اسپانیا به 68 رای مثبت نیاز داشت.

در واکنش به اقدام پارلمان کاتالونیا، سنای اسپانیا نیز طی یک رای گیری در روز جمعه،  به سلب خودمختاری از کاتالونیا رای مثبت داد. براساس گزارش شبکه یورو نیوز، مجلس سنای اسپانیا با 215 رای ضمن مخالفت با تداوم خودمختاری منطقه کاتالونیا، حاکمیت مستقیم را بر این منطقه تصویب کرد.

مجلس سنای اسپانیا همچنین به دولت دستور داد تا با توسل به قوه قهریه، رئیس منطقه کاتالونیا و وزیران او را از سمتهای خود اخراج کند.

دولت مادرید پیش از این هشدار داده بود که در صورت اعلام جدایی از اسپانیا، دولت محلی کاتالونیا را منحل و یک انتخابات جدید در عرض 6 ماه آینده برگزار خواهد کرد.

ماریانا راخوی پس از رای گیری پارلمان کاتالونیا از همه خواست که آرامش خود را حفظ کنند. وی تاکید کرد که حاکمیت قانون دوباره به کاتالونیا بازخواهد گشت.

در جریان همه‌پرسی استقلال کاتالونیا، که اول اکتبر (9 مهرماه) برگزار شد، 90 درصد به استقلال این ناحیه رای دادند. دولت مرکزی همواره بر غیرقانونی بودن چنین اقدامی تاکید داشت و از این رو خواستار اجرایی شدن بند 155 قانون‌اساسی شد.

انتهای پیام/ع

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۸/۰۵
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی