فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها

فرانسه خواستار دوری بغداد و اربیل از رویارویی نظامی شد

تهران – ایرنا – خبرگزاری فرانسه دوشنبه شب گزارش کرد: «امانوئل مکرون» رئیس جمهوری فرانسه از بغداد و اربیل خواست، از هرگونه رویارویی نظامی دوری کنند.

به گزارش ایرنا، مکرون در بیانیه ای که کاخ الیزه منتشر کرد، ضمن اشاره به آنچه نقش تاریخی مسعود بارزانی در دولت محلی اقلیم کردستان عراق بیان شده، از نقش پیشمرگه ها در مقابله با داعش تقدیر شده است.
مکرون همچنین از دولت فدرال عراق و اقلیم کردستان خواست با حمایت سازمان ملل متحد، تلاش برای رسیدن به صلحی پایدار و عراقی یکپارچه، راه گفت و گو را ادامه دهند.
رئیس جمهوری فرانسه در پایان تاکید کرد: پاریس به تلاش برای تسهیل گفت و گو میان بغداد و اربیل در هفته های آینده، ادامه می دهد.
مسعود بارزانی یکشنبه (7 آبان) در نامه ای به پارلمان منطقه کردستان عراق اعلام کرد که دیگر نامزد ریاست منطقه کردستان نمی شود، اما یک سرباز پیشمرگه باقی خواهد ماند.
رئیس ستاد مشترک ارتش عراق همچنین روز یکشنبه گفته بود: پیشمرگه های کُرد (وابسته به مسعود بارزانی) به مرزهای پیش از سال 2003 عقب خواهند نشست و ارتش عراق در این مناطق در استان نینوا در شمال کشور مستقر خواهد شد.
ارتش عراق و پلیس فدرال این کشور از 24 مهرماه 96 برای اجرای مصوبات پارلمان و دادگاه قانون اساسی به منطقه کرکوک اعزام شدند و توانستند به دلیل عقب نشینی پیشمرگه های -عمدتا وابسته به اتحادیه میهنی کردستان عراق- به سرعت در همه این مناطق از جمله چاه های نفت و مراکز دولتی این منطقه مستقر شوند.
این اقدام ارتش فدرال عراق، برای برقراری مجدد حاکمیت دولت فدرال بر مناطقی صورت گرفت که تا قبل از ظهور داعش در سال 2014 در اختیار داشت.
همه پرسی جدایی اقلیم کردستان عراق دوشنبه سوم مهرماه (25 سپتامبر) با وجود مخالفت های بین المللی، منطقه ای و دولت مرکزی عراق و مغایرت آشکار با قانون اساسی این کشور و قوانین بین المللی، در مناطقی از شمال عراق شامل استان های اربیل، سلیمانیه، دهوک و مناطق مورد نزاع از جمله کرکوک و خانقین برگزار شد.
شبس*9363*1613* مترجم: محمد تدو*انتشار دهنده: عبدالله غفاری

انتهای پیام /* 
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۸/۰۹
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی