فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها
سه شنبه, ۱۶ آبان ۱۳۹۶، ۰۷:۴۵ ب.ظ

سوریه به توافق آب و هوایی پاریس می‌پیوندد

 

۱۳۹۶/۰۸/۱۶ :: ۱۷:۱۴

 سوریه به توافق آب و هوایی پاریس می‌پیوندد

خبرگزاری فارس: سوریه به توافق آب و هوایی پاریس می‌پیوندد

مقامات سوریه اعلام کردند که دمشق به توافق بین‌المللی پاریس برای مقابله با تغییرات آب و هوایی می‌پیوندد؛ توافقی که 195 کشور آن را امضا کردند و آمریکا از آن خارج شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، مقامات سوری حاضر در نشست آب و هوایی شهر بُن آلمان، از قصد دمشق برای پیوستن به توافق بین‌المللی پاریس برای مقابله با تغییرات اقلیمی خبر دادند.

به گزارش رویترز، ، سوریه درنظر دارد که به توافق بین‌المللی 2015 پاریس برای کاهش دادن روند گرم شدن زمین بپیوندد.

اعلام پیوستن سوریه به توافق آب و هوایی پاریس در حالی صورت گرفته که حدود یک ماه قبل دولت آمریکا اعلام کرده که از این توافق خارج می‌شود؛ توافقی که دولت باراک اوباما آن را امضا کرده بود.

رویترز درباره اعلام الحاق سوریه به توافق پاریس نوشته که این اقدام، «آمریکا را به عنوان تنها کشوری که مخالف این توافق است، منزوی می‌کند».

انتشار خبر عضویت سوریه در توافق پاریس در حالی صوت گرفته که شهر بُن آلمان میزبان نشست سازمان ملل درباره مقابله با تغییرات آب و هوایی است.

در زمان امضای توافق پاریس در سال 2015، تنها دو کشور سوریه و نیکاراگوئه بودند که آن را امضا نکردند اما بعدا نیکاراگوئه هم به آن پیوست.

دونالد ترامپ که در مبارزات انتخاباتی مواضع تندی علیه توافق پاریس مطرح می‌کرد، بعد از آغاز ریاست جمهوری، رسما خروج آمریکا از این توافق را که در دولت قبل به امضا رسیده بود، اعلام کرد.

توافق پاریس ذیل چارچوب پیمان‌نامه سازمان ملل در تغییر اقلیم (UNFCCC) در رابطه با کاستن از انتشار گازهای گلخانه‌ای، سازگاری و امور مالی است که از سال 2020 شروع می‌شود. متن توافق از سوی نمایندگان 195 کشور در کنفرانس تغییر اقلیم ۲۰۱۵ سازمان ملل در پاریس مذاکره و با اجماع تصویب شد.

تا سال 2017، 195 کشور این توافق را امضا و 147 کشور امضاکننده، آن را به تصویب مجالس قانونگذاری خود رسانده‌اند.

انتهای پیام/

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۸/۱۶
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی