فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها

چین جای خالی آمریکا را در پیمان آب و هوایی پاریس پر می کند

پکن- ایرنا- چین قصد دارد جای خالی آمریکا را در پیمان پاریس پر کرده و تعهدات بیشتری در قبال پیمان تحولات اقلیمی داشته باشد.

به گزارش روز جمعه ایرنا از 'چاینا ارگ' آمریکا قول داده بود به صندوق اقلیمی سبز که مربوط به تحولات آب و هوایی و مقابله با این پدیده است، سه میلیارد دلار اختصاص دهد که تاکنون فقط یک میلیارد دلار آن را تامین کرده است.
توافق پاریس که با نام پیمان پاریس نیز شناخته می‌شود، ذیل چارچوب پیمان‌نامه سازمان ملل در تغییر اقلیم (UNFCCC) در رابطه با کاستن از انتشار گازهای گلخانه‌ای، سازگاری و امور مالی است که از سال ۲۰۲۰ شروع می‌شود.
متن توافق از سوی نمایندگان ۱۹۵ کشور در کنفرانس تغییر اقلیم ۲۰۱۵ سازمان ملل متحد در پاریس مذاکره و با اجماع در ۱۲ دسامبر ۲۰۱۵ تصویب شد و در ۲۲ آوریل ۲۰۱۶ (روز زمین) در مراسمی در نیویورک برای امضا معرفی شد، تا کنون ۱۹۵ عضو UNFCCC این پیمان را امضا و ۱۴۷ کشور هم آن را به تصویب مجلس خود رسانده‌اند.
روز ۲ ژوئن ۲۰۱۷ دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام که که از این توافق انجام شده بیرون می‌آید در حالیکه رئیس جمهور قبلی آمریکا باراک اوباما آن را امضا کرده بود وی دلیل آن را مغایرت با منافع آمریکا عنوان کرد. 
رسانه چینی تصریح کرده است که بسیاری از کشورهای دیگر از جمله کشورهای توسعه یافته با توجه به اینکه چین یک قدرت اقتصادی بزرگ دنیاست برای کمک به این صندوق به پکن چشم دوخته اند.
همزمان گزارش ها حاکی است که در جریان اجلاس بن در آلمان در باره تحولات اقلیمی در این هفته، کشورها نزدیک به 83 پیشنهاد مطرح کرده اند که پنج مورد آن را چین طرح کرده است.
چین گفته است کشورهای توسعه یافته باید به تعهدات خود برای انتقال فن آوری های پیشرفته و کمک های مالی به دیگر کشورهای کمتر توسعه یافته عمل کنند.
تارنمای چاینا ارگ ادامه می دهد که این کشور قصد دارد ضمن کاهش تولید گازهای گلخانه ای هم به تعهداتش عمل کرده و هم کمک های مالی و فنی در اختیار کشورهای کمتر رشد یافته قرار دهد.
هیات چین در بن هم اعلام کرده است تا حد امکان به کشورهای مختلف کمک خواهد کرد تا بتوانند گازهای گلخانه ای را کاهش داده و پیمان پاریس در باره تحولات اقلیمی را بخوبی اجرا کنند.
چین می خواهد تا سال 2020 میلادی میزان گازهای گلخانه ای را بر اساس رشد تولید ناخالص داخلی خود تا 45 درصد در مقایسه با سال 2005 میلادی کاهش دهد.
آساق**231**1904**1908 
ناشر : افشار دارابی

انتهای پیام /* 
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۸/۲۰
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی