فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها

بیش از 33 هزار مهاجر از سال 2000 میلادی در دریا جان دادند

بلگراد- ایرنا- سازمان ملل متحد اعلام کرد که از سال دو هزار میلادی بیش از 33 هزار مهاجر در تلاش برای رسیدن به سواحل اروپا جان خود را در دریا از دست داده اند که در این راستا دریای مدیترانه مرگ بار ترین مرز در جهان شناخته شده است.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از روزنامه وچرنی صربستان، سازمان امور مهاجرین سازمان ملل در گزارشی اعلام کرد که پس از هجوم بی سابقه مهاجرین در فواصل زمانی از 2014 تا 2016 میلادی که موجب امضای توافق نامه بین اتحادیه اروپا و ترکیه شد، تردد مهاجرین به مقصد کشورهای اروپایی کاهش زیادی داشته است.
بنا بر این گزارش، «هور گالیندو» مقام سازمان امور مهاجرین سازمان ملل در یک همایش خبری در ژنو که اخیرا برگزار شد، گفت که دست کم 33 هزار و 761 مهاجر در آب های مدیترانه از سال 2000 تا 2017 میلادی جان خود را از دست داده و یا مفقود الاثر شدند.
وی همچنین گفت که گزارش ها در این مورد نشان می دهند که در سال جاری حدود 161 هزار مهاجر از طریق دریا به اروپا راه یافتند و تقریبا 3 هزار نفر از آنها جان خود را از دست داده و یا ناپدید شدند. 
سواحل ترکیه در دریای مدیترانه و به خصوص دریای اژه از محل های عبور غیرمجاز و پر مخاطره مهاجران به سمت اروپا محسوب می شود.
انتقال مهاجران به سمت اروپا در مسیرهای دریایی با استفاده از قایق ها و تجهیزات غیراستاندارد انجام می شود.
انتقال مهاجران غیرقانونی به اروپا اصولا توسط گروه های قاچاق انسان انجام می شود که با مخاطره غرق شدن در دریا و نیز گرفتار شدن در دست قاچاقچیان انسان و دزدان دریایی همراه است.
اروپام**436**
ناشر: فریبامدنی

انتهای پیام /* 
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۹/۰۶
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی