فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها
سی ان ان خبر داد؛

سفر دیپلماتهای انگلیس،آلمان و فرانسه به آمریکا برای دفاع از برجام

برجام
شناسهٔ خبر: 4157541 - 
تیمی از دیپلماتهای بلندپایه سه کشور انگلیس، آلمان و فرانسه برای دیدار با مقامات واشنگتن و گفتگو پیرامون لزوم پایبندی آمریکا به توافق هسته ای ایران، طی هفته جاری به آمریکا سفر می کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی اِن اِن، متحدان اروپایی آمریکا شامل سه کشور انگلیس، فرانسه و آلمان پس از ماهها تلاش برای حفظ برجام، اکنون یک جبهه متحد تشکیل داده اند. 

یک منبع دیپلماتیک وابسته به یکی از کشورهای اروپایی مذکور اعلام کرد که تعدادی از دیپلماتهای بلندپایه این کشورهای اروپایی با تشکیل تیمی مشترک و بدون دعوت رسمی واشنگتن قرار است در هفته جاری به آمریکا سفر کنند تا در دیدار با مقامات این کشور، آنها را به پایبندی به توافق هسته ای ایران متقاعد سازند.

این تیم از دیپلماتهای بلندپایه اروپایی در روزهای پنج شنبه و جمعه با اعضای کنگره و مقامات وزارت امور خارجه آمریکا و احتمالاً  مقامات کاخ سفید دیدار خواهند کرد.

این دیدارها با هدف افزایش فشارها از سوی دولتهای مهم اروپایی و برای حراست از توافق مهم هسته ای ایران (برجام) در مواجهه با سیاست خصمانه «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا است که خواهان اِعمال تغییرات یا لغو این توافق است.

حال موضع کنونی رئیس جمهوری آمریکا در قبال برجام، برای حامیان این پیمان چندجانبه زنگ خطر را به صدا درآورده است. به رغم آنکه ترامپ بارها مدعی شد که این توافق «بدترین توافق منعقده در تاریخ آمریکا است!»؛ سازمان ملل متحد، مشاوران امنیت ملی ترامپ و متحدانش موافقت کردند که ایران به این توافق پایبند بوده است.

در ماه اکتبر، ترامپ مدعی شد که ایران مطابق با «روح» برجام عمل نکرده است و از کنگره خواست تا قوانین داخلی را برای تشدید تدابیر سختگیرانه علیه فعالیتهای غیرهسته ای ایران تغییر دهد.

حال کشورهای اروپایی نگران آن هستند که در صورت تشدید تدابیر سختگیرانه آمریکا علیه ایران، مقامات تهران از این توافق خارج شوند.

گفتنی است که توافق هسته ای ایران در ژوئیه ۲۰۱۵ میان ایران و قدرتهای جهانی متشکل از روسیه، چین، فرانسه، انگلیس، آلمان، آمریکا و اتحادیه اروپا به امضاء رسید.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۹/۰۸
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی