فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها

مکرون:تصمیم ترامپ در خروج از توافق اقلیمی پاریس 'خصمانه' بود

تهران – ایرنا – تارنمای خبری«سی بی اس نیوز» نوشت: امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه اعلام کرد که تصمیم ترامپ در خروج از توافق اقلیمی پاریس 'خصمانه' بود.

به گزارش روزسه شنبه ایرنا، مکرون در مصاحبه ای با 'سی بی اس نیوز' با اشاره به خروج آمریکا از توافق آب و هوایی پاریس افزود: عقب نشینی ترامپ از این توافق 'یک جریان برای من ایجاد کرد تا یک ضد جریان ایجاد کنم.' 
وی باانتقاد ازترامپ برای خروج از توافق آب و هوایی پاریس، پیشنهاد مذاکره مجدد در مورد این توافق را حضور تقریبا 200 کشور مضحک خواند و گفت:تصمیم برای خروج از توافق پاریس بسیار خصمانه است و چون یک طرف تصمیم به خروج گرفته دلیل نمی شود که دیگران به مذاکره مجدد اقدام کنند.
توافق پاریس اولین توافق اقلیمی جامع بین المللی است. این توافق تاریخی بعد از چند هفته گفت وگو در دسامبر 2015 (آبان و آذر 94) به دست آمد و از 4 نوامبر 2016 (آبان 95) به موجب چارچوب پیمان‌نامه سازمان ملل متحد در تغییر اقلیم اجرایی شد. 
این توافق با تسامح تدوین شده بود تا هر کشوری بتواند راهکارهای مد نظر خود را برای مقابله با تغییرات اقلیم طراحی کند. توافق نامه در مجموع از هر کشوری می خواهد سطوح انتشار (دی اکسید کربن و دیگر گازهای حاصل از سوخت های فسیلی) را کاهش دهد تا دمای زمین بیش از یک و نیم درجه سلسیوس (یا سانتیگراد) از زمان قبل از دوران صنعتی شدن افزایش نیابد. با آن که این سطح از تغییرات دمایی ناچیز به نظر می رسد؛ اما توافق پاریس به موضوعاتی چون زنجیره تولید مواد غذایی و انرژی همچنین تمیزی منابع آب بسیار توجه دارد.
اروپام**3234**1590
انتشاردهنده: محمدحسن دوستارگان

انتهای پیام /* 
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۹/۲۱
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی