فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

فرانسه . ایران . مسلمانان : فام

روابط میان فرانسه و مسلمانانِ جهان ؛ و فرانسه با ایران و ایرانیان

این سایت بیشتر به روابط اقتصادی و سیاسی ایران و فرانسه درسالهای 1394 ، 1395 ، 1396 و 1397هجری خورشیدی اختصاص یافته است . مسلما" مسؤولان گرامی ، مدیران آگاه ، و دانش پژوهان ارجمند توقع ندارند که ما تمام استعداد اطلاعاتی ، و تحلیل و تفسیر های خود را طی این نمایه گونه کروولوژیک بیاوریم ؛ گرچه اخباری مشروح تر و به تفصیل با مکمل هائی تحلیلی و تفسیری در سوابق دویست ساله ، و امور و مسائل موجود ، نزد ما محفوظ می باشند ؛ و در صورت ضرورت ، و نه به صورتی سوداگرانه و فروش اطلاعات خام ، به متقاضیان شایسته ی امر ارائه خواهند گردید .
Alireza Ayatollahiعلیرضا آیت اللهی با قریب به هشت سال تحصیلات عمرانی - اقتصادی - اجتماعی - فرهنگی در دوره های کارشناسی - کارشناسی ارشد - و دکتری در فرانسه ؛ پژوهشگر و استاد سابق دانشگاهها ، استاد سابق پژوهشهای بازرگانی ، و دبیرسابق پژوهشی در سازمان مدیریت ، با قریب به پنجاه سال مطالعه در باره فرانسه - ایران ؛ و روابط بین این دو کشور ؛ هم اکنون هفتاد و سه ساله ، و بازنشسته است .
پیوندها
شنبه, ۲ دی ۱۳۹۶، ۰۵:۳۸ ب.ظ

سفر ماکرون به ایران تعیین‌کننده است

سناتور فرانسوی:
سناتور فرانسوی سفر آتی رئیس جمهور فرانسه به ایران را سفری تعیین کننده توصیف کرد.
کد خبر: ۲۷۱۴۴۷
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۹ - 23December 2017

سفر ماکرون به ایران تعیین‌کننده استبه گزارش گروه بین‌الملل دفاع پرس، ناتالی گوله، سناتور فرانسوی و رئیس اسبق گروه دوستی فرانسه و کشورهای خلیج فارس، در مقاله‌ای در هافینگتون پست نوشت: رئیس‌جمهور ماکرون بار دیگر فرصتی برای مبازره‌طلبی پیدا کرده است، آن هم سفر به ایران است.

این سناتور زن فرانسوی در ادامه خاطرنشان کرد: این سفر تعیین‌کننده است. رییس جمهور باید خود واقعیت این کشور را که مخاطبان اخیرش تمام بدی‌ها را به او نسبت می‌دهند، دریابد. او خود باید بدون ساده‌نگری در خصوص واقعیت کشوری که تنها دولت- ملت در منطقه است، قضاوت کند. او خود باید درباره اراده ایرانیان به رعایت یا عدم رعایت توافقنامه هسته‌ای، که اروپا حامی آن است، داوری کند.

وی افزود: سعودی‌های هم‌پیمان ما توانایی فهم این موضوع را دارند که فرانسه یک سیاست مستقل و مقتدر دارد و با همه حاضر به گفت‌وگو است.

این سناتور فرانسوی تأکید کرد: در این زمان فرانسه نباید این موقعیت را از دست بدهد. اگر امروز ما می‌توانیم نیروهای خود را از سوریه بیرون ببریم، نباید فراموش کنیم که این پیروزی را مدیون چه کسانی هستیم. البته بمباران‌های هوایی نیروهای ائتلاف تعیین‌کننده بود ولی سهم نیروهای زمینی کرد و ایرانی بیشتر است.

گوله افزود: نمایش‌های رنج‌آور مقامات آمریکایی برای نشان دادن نقش ایران در کشمکش‌های منطقه‌ای طعم و بوی خاطره تلخ مداخله بوش در عراق سال 2003 را دارد. فرانسه امانوئل ماکرون بیشتر از دوران ژاک شیراک تلاش می‌کند که فریب دروغ‌های ساختگی را نخورد. تجربه پیامدهای حمله به عراق ما را به تامل وا می‌دارد. با این وجود، موضع ما، یعنی فرانسه، به همان نسبت که رییس جمهور ما در همه زمینه‌ها حضور دارد، باارزش است.

وی ادامه داد: تردیدی نیست که ایران سیاست نفوذ از طریق پیروان خود را دنبال می‌کند. ولی این اقدام نه کمتر و نه بیشتر از اقدام سایر کشورها نظیر عربستان سعودی قابل مقایسه نیست. در هر حال، جنگ نیابتی یکی از سنت‌های منطقه است.

گوله نوشت: درباره تمام این مسایل اساسی مربوط به صلح و ثبات منطقه و جهان، رئیس جمهور ماکرون باید شخصاً با همتای خود آقای روحانی گفت‌وگو کند. سفر رئیس‌جمهور کشور ما به ایران، بدون شک مرحله‌ای بسیار مهم در 2018 برای به سرانجام رساندن یک دو 110 متر با مانع و یک دیپلماسی نمونه با حفظ تعادل است.

انتهای پیام/ 421

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۱۰/۰۲
علیرضا آیت اللهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی